- Resmi Gönderi
sen anlarsın büyük ihtimalle,durup dururken mesajlar böyle oldu pc de komple google da degil masaüstü klasörler falan her şey
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştursen anlarsın büyük ihtimalle,durup dururken mesajlar böyle oldu pc de komple google da degil masaüstü klasörler falan her şey
Buyur reis
Buyur reis
durup dururken yazı tipi değişti pc nin
durup dururken yazı tipi değişti pc nin
Masaüstünde de aynı şekil mi yoksa google da sitelerde mi?
Masaüstünde de aynı şekil mi yoksa google da sitelerde mi?
masaüstüde aynı
masaüstüde aynı
Ayarlar, Erişilebilirlik, Metin bölümünden olabilir veya bilgisayarım sağ tık özellikler>>Gelişmiş>>Performans başlığından ayarlara tıklayın. "En iyi görünüm için ayarla"'yı seçerek onaylayın, düzelmesi gerekir.
Ayarlar, Erişilebilirlik, Metin bölümünden olabilir veya bilgisayarım sağ tık özellikler>>Gelişmiş>>Performans başlığından ayarlara tıklayın. "En iyi görünüm için ayarla"'yı seçerek onaylayın, düzelmesi gerekir.
Erişilebilirlik bölümünü biraz karıştır reis ben de tam bilmiyorum veya ikinci çözüm işine yarayabilir. Olmadı forumlara konu aç istersen.
Veri paylaşma sayfasına güncel verileri paylaşıp açıklayacak bir bilir kişi yokmu acaba
Erişilebilirlik bölümünü biraz karıştır reis ben de tam bilmiyorum veya ikinci çözüm işine yarayabilir. Olmadı forumlara konu aç istersen.
pc yi performansa almıştım ama orayı bulamadım işte normal güç planını düzenleme yerinde zaten dengeliydi.
pc yi performansa almıştım ama orayı bulamadım işte normal güç planını düzenleme yerinde zaten dengeliydi.
Yüksek performans veya Nihai Güce al istersen(Nihai Güç seçeneğini komut isteminden komut girerek ekliyorsun nette videosu var.)laptop kullanmıyorsan önerim bu iki seçenekten biri onun dışında senin çözüm aşağıda
Oraya ulaşmak için arama bölümüne gelişmiş sistem ayarları yazan seçeneğe tıkla sonra performans çıkacak ordan ayarlardan şu attıklarımı yap
Semih Ö. aynen burada
Semih Ö. aynen burada
İnşallah çözülür uygula bakalım
düzeldi sağolasın böyle bir şey olacagını düşünmemiştim hiç
düzeldi sağolasın böyle bir şey olacagını düşünmemiştim hiç
Arada olabiliyor öyle bir de laptop kullanmıyorsan ilk söylediğimi de yapabilirsin büyük faydası var oyunlarda işlemci ve ekran kartını %100 kullanıyor o iki seçenekten birini uyguladığında
Bir de şu aşağıdaki ayarları yine yapmanı öneririm arama bölümüne sistem yapılandırması yaz ve şu aşağıdakileri uygula