17 Şubat genelde Şubat aylarında boş geçilmeyen tarihlerden biri birde 8 Şubatta gelirdi genelde sistemler geçmiş yıllarda bakalım bu tarihlere odaklandım Şubat sonunda 10 yıldır sistem hatırlamıyorum en azından kendi konumum adına göremedik bakalım bu sezonda nasıl bir şubat bekliyor bizi özlediğimiz şubata kavuşacak mıyız
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
Felaket uydu görüntüsüne yansıdı! 'Ocak ve şubat ayları hayati öneme sahip'Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Su Ürünleri Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Akkuş, Van Gölü Havzası ve çevresini gösteren son 4 yılın ocak ayına ait...www.posta.com.tr
-
- Resmi Gönderi
Adilcevaz, Bitlis
2016 da evlat göreve gitti..
Görevli okuldan Arin gölü net görünen bir konumda ve okulun dibindeydi..
Boğulma vakası da olduğundan hep öğrenciler uyarılmış, gölden uzak durun, gitmeyin yanına diye
Her yıl göl okuldan adeta uzaklaştı,son senesinde ( geçen sene diyelim)
Göle varmak için yürümeye başladılar artık ..
Durumlar vahim göller , akarsular,barajlar ve yeraltı su kaynakları için.
-
Yine ne yapacaklar millete ya bıktık virüslerinden...Yeni virüs bu mu şimdi..
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Hocam bence şimdiden zombi mantar virüsü konusu açalım. 😂 (!)
-
The walking dead boşuna izlemedik 😂😂
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Devenin nalı
-
zombilerde gerçek olmadı demeyiz.
-
- Resmi Gönderi
Selamünaleyküm Hayırlı Sabahlar
-
Aleykümselam hayırlı sabahlar olsun abi
-
Aleykümselamm sabah şerifleriniz hayır olsun ey ahali
-
Hayırlı sabahlar
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Uzaylı istilası bekliyordum ters köşe oldum
-
Uzaylı istilası bekliyordum ters köşe oldum
Hocam zombi virüsü yeter de artar. Uzaylı istilasına gerek yok. 😀 (!)
-