İki tane konu açılsın bence birisi hocalarımız yorumladığı diğeri üyelere özel geçen yıl bunu yapmıştık
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
Arkadaşlar şimdi ben kötü ifade mi kullandım anlamadım.Ağlamak kelimesini üzülmek manasında kullandım sadece.Yanlış anlaşıldıysam affola.
-
- Resmi Gönderi
İki tane konu açılsın bence birisi hocalarımız yorumladığı diğeri üyelere özel geçen yıl bunu yapmıştık
Böyle daha İyidir,oraya buraya parça pincik olmayalım abiler.
-
- Resmi Gönderi
Arkadaşlar şimdi ben kötü ifade mi kullandım anlamadım.Ağlamak kelimesini üzülmek manasında kullandım sadece.Yanlış anlaşıldıysam affola.
Yanlış anlama konusunda haklısın oluyor öyle,fazla irdemelemeye gerek yok hocam.
Sıkıntı yok.
-
- Resmi Gönderi
Öneriler çok güzel fakat bunu uygulaması bana saçma geliyor neden modeli yorumlamak baktığını gör oluyor .
Bana öyle biri lazım ki 96 saat çıktısını görünce 120 saatin nasıl gelişecek nasıl çıkıcak bunu yazacak kişi kişiler lazım var mı sizce .
Önce buna bakalım ….
-
- Resmi Gönderi
Model paylaşım konusuna rütbe kısıtlaması gelsin Sinan
Yanlış,yeni bir arkadaş aramıza katılabilir , bilgisi de hepimizden fazla olabilir.
Onun konuya gelip yazamamasi ne demek bir düşünmek lazım
-
Bence yoruma kapatılmasın. Bu sitenin diğerlerinden bir farkı olsun. İsteyen istediği yorumunu kurallar çerçevesinde özgürce yazabilsin. Diğer Forum sitelerinde ufak bir farklı görüş sundun mu hemen banlanıyorsun. aynı durum burada olmasın diye düşünüyorum.
-
- Resmi Gönderi
Genelde belirli kitle geliyor ve yazıyor.
Az dikkat ederiz olur biter
-
Anladım hocam.
-
kuresel isinma kutup girdabini zayiflatip daha çok soğuk inmesine sebep olur mu tanınmış bir tahminci öyle demişti
-
- Resmi Gönderi
Bence yoruma kapatılmasın. Bu sitenin diğerlerinden bir farkı olsun. İsteyen istediği yorumunu kurallar çerçevesinde özgürce yazabilsin. Diğer Forum sitelerinde ufak bir farklı görüş sundun mu hemen banlanıyorsun. aynı durum burada olmasın diye düşünüyorum.
Şu 2 yorum noktayı koyar bence. Konu dışına çok çıkmayalım yeter. Yoksa burada amaç gönüller bir olsun. Vakit geçsin. Biraz bilim biraz sohbet.. Snowreis41 bireysel bir durum yok hocam. Gece güncellemesi başlayacak yarım saate Melih08 hocam paylaşıyor. Orada olalım :alkıs:
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı geceler gece güncellemesini paylaşan ve takip edenlere kolay gelsin bol —18 soğuklar bol 990 mb basınçlar 120 km rüzgarlar dilerim …
-
Hayırlı geceler gece güncellemesini paylaşan ve takip edenlere kolay gelsin bol —18 soğuklar bol 990 mb basınçlar 120 km rüzgarlar dilerim …
Hayırlı geceler abi inşAllah amin
-
Sakin olalım arkadaşlar.
-
- Resmi Gönderi
Adamlar benden kaç yaş büyük olabilir. Onların nazı bana geçer benim nazım onlara geçer gerektiği yerde kendinden yaşça büyük birine hiç mi şaka yapılmaz takınılmaz daha önce de yaptım şov muhabbetini şaka olduğu anlaşılsın diye 2 tane gülme emojisi koydum bide gitmiş yorumu kaldırmış istediğin kadar yönetimde ol benim başka birine yaptığım yorumu kaldırma haddini sana kimse vermiyor burda
Şakanın da bir dozu vardır
Sen burada kendinden 10 yaş büyük bir adama şovu kes demeye hakkın yok benim de yok hiç kimsenin yok
Herkes şaka kaldıramaz yada bir söz vardır insanın eşref saati de vardır eşşek saati de vardır Sinan abinin morali bozuktur bu şaka hiç hoşuna gitmez sen her ne kadar ciddi olmasanda
Önce saygı ki yaptığında hiç komik bir şaka değil çunkü Sinan abi o tahminini ciddi olarak söylüyor
-