Elon Musk in uydularindan yardım alınıyor mu şu an bilgi var mı
Kendi uydularimiz yeterli diye reddedilmiş diye biliyorum
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturElon Musk in uydularindan yardım alınıyor mu şu an bilgi var mı
Deprem haberinden 1 saat geçmeden elonmuskun haberdar olması dikkatimi çekti
Deprem haberinden 1 saat geçmeden elonmuskun haberdar olması dikkatimi çekti
Orada saat gece 10-11 o saatlerde normal yani bunda bir şey aramaya gerek yok
Saçmalık sanki parayla yapıyor adam.
Tüm halkımıza geçmiş olsun inşallah yaralar kısa sürede sarılır..
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Şu ana kadarki tespitlere göre 912 vatandaşımız hayatını kaybetti. 5 bin 385 yaralımız var, 2 bin 818 bina yıkıldı"
Yine sallandık
Trabzon şiddetli sallandik
Bu nasıl afet arkadaş tüm fay hatları mı harekete geçti anlamadım ki. Heryerde deprem oluyor. Çok kötü bir dönemden geçiyoruz Allah sonumuzu hayır etsin.
Korona virüs bitti depremler başladı.. hakkımızda hayırlısı..
Metro turizm kahramanmaraş ve gaziantep'e gidecek otobüslerin fiyatlarını 10 tl'ye düşürdü.
Allah el uzatanlardan razı olsun Eser14
Arkadaşlar hatay'a sanırım ciddi şekilde ulaşım sağlanamıyor. Bi de hatırladığım kadarıyla yol eski de değil.
Arkadaşlar hatay'a sanırım ciddi şekilde ulaşım sağlanamıyor. Bi de hatırladığım kadarıyla yol eski de değil.
Yol eski yeni farketmez abim,alttan kaynamıştir o enerjiyle,vurur alttan atar, parçalar.
Tek düze parçayı affetmez ve meydana gelen yolda kullanılan standart malzemeler..
Yol eski yeni farketmez abim,alttan kaynamıştir o enerjiyle,vurur alttan atar, parçalar.
Tek düze parçayı affetmez ve meydana gelen yolda kullanılan standart malzemeler..
Zaten depremin şiddetini anlatmak için öyle yazdım abim.