Şuan dışarda inanilmaz kar var tipi var ama dışarı bakmayı bile istemiyor canım soğukta ne yapıyor deprem altında kiler😥
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
Benim tahminlerime göre ölü sayısı en az 20.000 malesef
-
Benim tahminlerime göre ölü sayısı en az 20.000 malesef
İnşAllah yanılırsın…
-
İnşAllah yanılırsın…
Öyle bir durum var ki şuan ilerleyen günlerde, bana keşke yanılmasaydın diyebilirsin. Ben çok yazmayayım istedim yoksa kafamda ki sayı daha fazla.
-
- Resmi Gönderi
Yıkılan bina sayısına göre yazılan rakam Olabilir tabiki, inşaallah olmasın..
Birde bilinmeyen yıkılan yerlerde var tabiki
-
Öyle bir durum var ki şuan ilerleyen günlerde, bana keşke yanılmasaydın diyebilirsin. Ben çok yazmayayım istedim yoksa kafamda ki sayı daha fazla.
Deprem yaz günü ve gündüz vakti olsaydı ölü sayısı tahminim 7/1 i olurdu, lakin deprem sabaha karşı herkes uykudayken ve daha kötüsü bu kışın en soğuk sistemine denk geldi, göçük altında kalanların hepsi malesef bu gece donarak ölecek.
-
Yıkılan bina sayısına göre yazılan rakam Olabilir tabiki, inşaallah olmasın..
Birde bilinmeyen yıkılan yerlerde var tabiki
Ben hesapladım abi yıkılan bina sayısı 3000 her binada ort. 6 daire olsa 18.000 daire eder ve her dairede ort. 3 kişi olsa 54.000 kişi göçük altında (ki az hesaplamaya çalıştım) bu kış şartında benim tahminim gerçekten çok iyimser.
-
-
- Resmi Gönderi
yüksek can kaybı olacak maalesef, Allah yardım etsin ülkemize, insanımıza
Yüksek bir tane olan deprem değil ki,üst üste 3 tane 7.7-7.6-74 ve 6.6 ile 6.4 artçı ile adeta kıyameti yaşattı bu sarsıntılar.
-
- Resmi Gönderi
Deprem yaz günü ve gündüz vakti olsaydı ölü sayısı tahminim 7/1 i olurdu, lakin deprem sabaha karşı herkes uykudayken ve daha kötüsü bu kışın en soğuk sistemine denk geldi, göçük altında kalanların hepsi malesef bu gece donarak ölecek.
O olmayacaktır Allah'ın izniyle.
Net konuşmak olmaz.. Dağına göre kar veren Allah tan ümit kesilmez, kesmeyelim
-
Allah'ım ne zihniyetsiz insanlar var kalkmış yayın açmış deprem takibi yapıyor hediye dileniyor yazık yemin ediyorum yazık, bizim toplumumuz böyle oldukça biz daha cok cezalandırılırız Allah tarafından yazık cidden yazık 😡🥺😥
-
- Resmi Gönderi
Allah'ım ne zihniyetsiz insanlar var kalkmış yayın açmış deprem takibi yapıyor hediye dileniyor yazık yemin ediyorum yazık, bizim toplumumuz böyle oldukça biz daha cok cezalandırılırız Allah tarafından yazık cidden yazık 😡🥺😥
Göçük altında kalanları arayıp trolleyen o..... insanlar var
-
Göçük altında kalanları arayıp trolleyen o..... insanlar var
NE desek kardeşim ne desek ancak sadece diyebiliyoruz eylem kullanırsak suçlu biz oluyoruz böyle adaletin..
-
Eren Karadeniz konusunu açsana reis kapalı kalmıs
-
- Resmi Gönderi
Eren Karadeniz konusunu açsana reis kapalı kalmıs
hepsi açık
-