Kandilimiz ve gelecek mübarek bayramımız mübarek olsun inşallah
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
- Resmi Gönderi
Kandilimiz ve gelecek mübarek bayramımız mübarek olsun inşallah
Amin abım..
-
Beni pubg mobilden ekleyin birlikte oynayalım, üstelik zengin hesabımı görürsünüz. İsteği gönderdiğiniz zaman sizin olduğunuzu anlamam ihtimaline karşı buraya oyundami kullanıcı adınızı yazarsınız iyi akşamlar.
ID'IM: 44688304
-
Herkesin Kadir Gecesi Mübarek Olsun
-
- Resmi Gönderi
Beni pubg mobilden ekleyin birlikte oynayalım, üstelik zengin hesabımı görürsünüz. İsteği gönderdiğiniz zaman sizin olduğunuzu anlamam ihtimaline karşı buraya oyundami kullanıcı adınızı yazarsınız iyi akşamlar.
ID'IM: 44688304
Arkadaşlar, oynayanlar ekler inşaallah Yusuf,anlamam da,oyunda oynamam pek bilmem.
Herkesin Kadir Gecesi Mübarek Olsun
İnşallah abım 🤲
-
Farka bak yahu sanki bambaşka coğrafyada bir şehir
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Dışarısı şuan 8-9 derece desek yeridir hissedilen sıcaklık şuanda 10.5 derece falan gerçek sıcaklık
-
Hayırlı günler .
-
- Resmi Gönderi
Dışarısı şuan 8-9 derece desek yeridir hissedilen sıcaklık şuanda 10.5 derece falan gerçek sıcaklık
Bizde hava yağışlı hafiften de olsa
Hayırlı günler .
Hoşgeldin abim, hayırlı günler
-
Sanki iç kesimdeki bir şehir gibi akşam da tam tersi sıcaklık yükseliyor nem düşüyor değişik bir mikroiklim oluştu sanki Zonguldakta gerçekten beni de şaşırtıyor
-
oraj var anlık
-
Bahar havaları çok garip oluyor. Gözünü alacak derecede parlak güneş ve gökgürültüsü sesi aynı anda.
-
havaların sesi ailesinin bayramını kutlarım teşekkürler
-
- Resmi Gönderi
İyi bayramlar abim, hoşgeldin..
-
Bayramımız mübarek olsun
-