İlk atak gelirse de sanki yüksekler icin ağırlıklı basacak gibi Esenköy yolu göründü bana
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
İlk atak gelirse de sanki yüksekler icin ağırlıklı basacak gibi Esenköy yolu göründü bana
Akşam gfs olumlu yönde kısmen ya da tamamıyla değişecek diye hissederim.
-
Prof. Dr. Masahiro Yamamoto, ZBEÜ’ye profesör olarak atandıZonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ), endüstriyel matematiğin önde gelen isimlerinden biri olan ve dünyaca ünlü ters problemler teorisi ile bilinen…www.pusulagazetesi.com.tr
Tokyodan Zonguldağa
#GURUR #ZBEÜ
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Uyku ilaçları işe yaradı eskiden 3-4 saat yatakta sağa sola dönüyordum, şimdi 1 saat içerisinde uyuyabiliyorum. Sabaha karşı uyansam bile yine uyumaya çalıştığımda yarım saate uyumayı başarıyor 8 saat uykuyu tamamlayabiliyorum.
-
Tokyodan Zonguldağa
#GURUR #ZBEÜ
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Türkiye'ye nasıl getirdik acaba onu düşünüyom
-
- Resmi Gönderi
Artık iyi akşamlar
-
Artık iyi akşamlar
İyi akşamlar 15 ine kadar sonrası sisli akşamlar
-
Sonrada sinirli akşamlar :coksıcak:
-
- Resmi Gönderi
Ecmwf kaçta güncelleniyordu
-
İyi akşamlar
İçimde kışı kapatıp diğer sezonu bekleme düşüncesi ile daha kış yeni başlıyor düşüncesi savaşıyor. Kim galip gelecek acaba
-
Bu arada geçen aralık ayında foruma üye oluşumun 5. Yıl dönümü olmuş.
zaman ne çabuk geçiyor. Çok kaliteli bir 5 sene geçirdim bu forumda emeği geçenlerin ellerine sağlık
-
- Resmi Gönderi
zaman ne çabuk geçiyor. Çok kaliteli bir 5 sene geçirdim bu forumda emeği geçenlerin ellerine sağlık
Teşekkür ederiz hayırlı olsun bizim 7. Senemiz oldu sanırım
-
- Resmi Gönderi
Artık iyi akşamlar
Sonrada sinirli akşamlar :coksıcak:
İyi akşamlar
İçimde kışı kapatıp diğer sezonu bekleme düşüncesi ile daha kış yeni başlıyor düşüncesi savaşıyor. Kim galip gelecek acaba
Hayırlı akşamlar..
Kemal Ensar o zaman nice senelere diyelim bizde 👏
-
- Resmi Gönderi
iyi geceler arkadaşlar bugünlük bana yeterli psikolojimi daha fazla zorlamayayım
-
iyi geceler arkadaşlar bugünlük bana yeterli psikolojimi daha fazla zorlamayayım
Abim senden son kez bisey istiyorum ya bu jules verne sistemiyle ilgili güzel bir şeyler yokmu
-