Spotifyda herhangi bir şarkı açıyorum ve peşinde sürekli aynı şarkılar çalıyor eskiden bu şarkıyı engelle seçeneği vardı şimdi yok bu şarkıları nasıl engelleyebilirim
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
Spotifyda herhangi bir şarkı açıyorum ve peşinde sürekli aynı şarkılar çalıyor eskiden bu şarkıyı engelle seçeneği vardı şimdi yok bu şarkıları nasıl engelleyebilirim
Onu bilmiyorum da bu kpss işi çok zor napıcaz bunu ahshdh Sinan abi çıkacak soruları önceden tahmin edebiliyo musun Sinan
-
- Resmi Gönderi
Bende de öyle ders calisirken lvbl c 5 dinlemekten türkce netlerim düşecek 😀
-
Onu bilmiyorum da bu kpss işi çok zor napıcaz bunu ahshdh Sinan abi çıkacak soruları önceden tahmin edebiliyo musun Sinan
Çıkmış sorulara bakarak tahmin edilir
Çalışmak ve duadan başka bir şey gelmez elden
-
Çıkmış sorulara bakarak tahmin edilir
Çalışmak ve duadan başka bir şey gelmez elden
O zmn plissss bana bol dua
-
O zmn plissss bana bol dua
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
selamın aleyküm hayırlı sabahlar hayırlı günler
-
- Resmi Gönderi
Aleyküm selam
-
- Resmi Gönderi
Aleyküm selam, hayırlı günler.
-
- Resmi Gönderi
-
Sen sıkı çalış
ALLAH ın izniyle sınavlarını geçtin say
İnşallahhh abii çalışmak lazım bide kısmet olması lazımm
-
kışta olduğumuzu bugün anladım, atletle gezerdim evde ama üşüttü hava sweete geçtim😅
-
- Resmi Gönderi
sametkusx hoşgeldiniz
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -