Poğaça, simit imalathanesinde tepsileri yukarı çıkarırken elimi herhangi bir yüzeye çarpıp duruyorum ve bazen elimi kanatıyorum kaç kez elim kolum kanadı bilemem , paslı yerlerde var tetanoz olmadan ölmeyeceğim galiba. Şansımı çok zorluyorum😅
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
- Resmi Gönderi
Poğaça, simit imalathanesinde tepsileri yukarı çıkarırken elimi herhangi bir yüzeye çarpıp duruyorum ve bazen elimi kanatıyorum kaç kez elim kolum kanadı bilemem , paslı yerlerde var tetanoz olmadan ölmeyeceğim galiba. Şansımı çok zorluyorum😅
İşine bak abim, Allah korusun diyelim ve kolay gelsin sana ve tüm çalışanlara
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı geceler herkese..
Sokak sanatçısından güzel bir kare
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Hayırlı geceler herkese..
İşte ANNE
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Herkese selamlar. Ilgaz Dağında otelde çalışan tanıdıklarım var fena kar yağıyor şuan orada story falan atıyorlar. Mayısın 13 ünde kar 😂
-
Bu akşam Ilgaz
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Aleykümselam Snow Hound kap bir video da bize atalım sağa sola 😊
-
- Resmi Gönderi
HYPERON, gezegendeki EN UZUN AĞAÇ ve yaşayan varlık. 🤯🌎 Bu ağaç 115,85 metre yüksekliğinde ve gövdesinin çapı 4 ila 5 mt.🧐
Bu nispeten genç bir Secuoya Sempervirens, yaklaşık 800 yaşında. Big Ben binası sadece 96 mt yüksekliğinde.😮
Redwood Ulusal Parkı.
- Resmi Gönderi
Hayırlı geceler hayırlı cumalar
- Resmi Gönderi
Hayırlı geceler herkese
Konya'yı kırmızı kütle vuruyor şuan inanılmaz bir rüzgar fırtınası var elektrikler gitti
-
- Resmi Gönderi
Konya'yı kırmızı kütle vuruyor şuan inanılmaz bir rüzgar fırtınası var elektrikler gitti
Kazasız belasız yağsın,geç gördük abim..
Allah afetinden korusun, güzel yağışlar alın inşaallah 🤲
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı günler herkese
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı günler herkese
Hayırlı geceler dayım
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı geceler dayım
Hoşgeldin, hayırlı geceler abim