- Resmi Gönderi
Takip edilmesi gereken bir olay sosyal medyada denk gelmedim zaten ne kadar önemli şey varsa gündeme gelmez
Aynen öyle sosyal medya tamamen çöplüğe dönmüş durumda.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturTakip edilmesi gereken bir olay sosyal medyada denk gelmedim zaten ne kadar önemli şey varsa gündeme gelmez
Aynen öyle sosyal medya tamamen çöplüğe dönmüş durumda.
Merhaba iyi gecelerr
Merhaba iyi gecelerr
İyi geceler, hoşgeldin 👍
Günaydın hayırlı sabahlar. Hoşgeldin Saadet
Prostat sorunlarım mı var bilmiyorum ama tazyikli idrar yapamıyorum, idrar akış hızım zayıfladı. Öncesinde doktora gitmiştim ortalama idrar akış hızı 10 olmalıyken 5 çıkmıştı sonrasında düzelince bir daha gitmedim aylar sonra yine aynı sorun başladı.
Prostat sorunlarım mı var bilmiyorum ama tazyikli idrar yapamıyorum, idrar akış hızım zayıfladı. Öncesinde doktora gitmiştim ortalama idrar akış hızı 10 olmalıyken 5 çıkmıştı sonrasında düzelince bir daha gitmedim aylar sonra yine aynı sorun başladı.
Yaşın genç, prostat büyümesi o yaşlarda olmaz.
Kullandığın ilaçlardan dolayı olabilir
Yaşın genç, prostat büyümesi o yaşlarda olmaz.
Kullandığın ilaçlardan dolayı olabilir
Kullandığım hiç bir ilaç yapmıyor
Şu bilgileri okudum
İdrar tazyikinde azalmanın en önemli sebepleri nedir diye bakacak olursak bunların başında prostat problemleri gelmektedir. İkinci nedeni olarak mesane fonksiyon bozuklukları, üçüncüsü ise idrar kanalının kendisinden kaynaklanan sıkıntılar olabilir
O zaman yine doktora görün Yusuf
Hayırlı geceler olsun bunaldık bu sıcaklardan gına geldi valla umarım serinlik gelir yakında
Hayırlı geceler.
Hayırlı geceler olsun bunaldık bu sıcaklardan gına geldi valla umarım serinlik gelir yakında
Yani Giresun geceleri güzel güneşli vakitlerde şu anlık güzel daha bunaltıcı zamanlarda oldu ama muhtemelen en güzel yerler yaylalardır yine
Hayırlı geceler.
Yani Giresun geceleri güzel güneşli vakitlerde şu anlık güzel daha bunaltıcı zamanlarda oldu ama muhtemelen en güzel yerler yaylalardır yine
Hayırlı geceler hayırlı Cumalar
Bunu yazdıktan 1 saat sonra arka arkaya orajlar patladı valla
#SONDAKİKA
İzmir'in Dikili ilçesinde orman yangını çıktı.
Hava ferahladı gercekten süper oldu