Yer yerinden inledi 10 dakikada
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
- Resmi Gönderi
Kazasız belasız yağsın inşaallah Semih Ö.
-
İnşallah bir şey olmamıştır AVM nin oralara düşmüş Bahçelievler İncivez tarafindayim ben aslında mesafe var ama baya netti sesi olsun düşüşü olsun yakindi oda aydınlandı baya MGM den gorselde atayim
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Okul yurdunun yanına düşmüş
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Hayırlı sabahlar olsun.
Dışarıda hava 22 derece ve orta kuvvette yağmurlu sabahtan beri. Süper bir hava -
Evlerin içi serinlemeye başladı..
-
1 sene aradan sonra hepinize cümleten selamun aleyküm arkadaşlar
-
- Resmi Gönderi
Aleykümselam EnesT_ hoşgeldin
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı günler
-
- Resmi Gönderi
Aleyküm selam
EnesT_ hoşgeldin abim 🫡
-
Kendi hatasını telafi etmek için benim talebim olnadığı halde özel üye yapan Vatandaşa Sinan denir. Yetkiliydim bir mesajta yetkim alındı sonra hatasını anlayıp özel üye yaptı beni
-
850 hpada +10 var hava nasıl 29 derece olur hayret ediyorum gerçekten.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
850 hpada +10 var hava nasıl 29 derece olur hayret ediyorum gerçekten.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Normalden sıcak normali 27 derecde dahi yoktur
-
Normalden sıcak normali 27 derecde dahi yoktur
Kusura bakma ama hiç bir şey anlamadım yazdığından. 🤣
-
Kusura bakma ama hiç bir şey anlamadım yazdığından. 🤣
Kusura bakılcak pozisyon yok .Anlamaman senin kişisel sorunun olduğu için beni ilgillendirmiyor.
-