- Resmi Gönderi
Günaydın cümleten iyi günler.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturGünaydın cümleten iyi günler.
Cümleten selamünaleyküm, hayırlı günler, hayırlı haberler alacağımız bir hafta olur inşallah. İhtiyar kalbim küçük bir çocukmuşum gibi heyecandan küt küt atıyor, sesini duyuyorsunuzdur zaten.
Hayırlı haftalar hayırlı günler güzel bir gün ile beraber güzel bir hafta olsun inşallah
Selamünaleyküm hayırlı sabahlar.
Günaydın cümleten iyi günler.
Cümleten selamünaleyküm, hayırlı günler, hayırlı haberler alacağımız bir hafta olur inşallah. İhtiyar kalbim küçük bir çocukmuşum gibi heyecandan küt küt atıyor, sesini duyuyorsunuzdur zaten.
Hayırlı haftalar hayırlı günler güzel bir gün ile beraber güzel bir hafta olsun inşallah
Aleykumselam, tünaydın, hayırlı günler herkese
6 Şubat sonrası beklenen uzun saatlerden sonra bir mucize kurtuluş,hayata tutunuş..Ve o bakışları herşeyi anlatıyor..Hala telefonumda duruyor bu güzel kuzumuz
fatih3428 hoşgeldiniz iyi forumlar..
İyi akşamlar.
İyi akşamlar.
İyi akşamlar başkan.
Hayırlı akşamlar HS ailesi izniniz olursa gece güncellemesini ben paylaşmak isterim bizim morlara ihtiyacımız var ülkece Allahın izniyle gece indirelim hep birlikte şunları
Hayırlı akşamlar HS ailesi izniniz olursa gece güncellemesini ben paylaşmak isterim bizim morlara ihtiyacımız var ülkece Allahın izniyle gece indirelim hep birlikte şunları
Hocam benim işim çıktıda varsa paylaşmak isteyen buyursun ben gelince eve takip edicem hayırlı geceler
Hayırlı günler, bol kazançlar, Allah herkese zihin açıklığı versin
Hayırlı günler.
Herkese hayırlı günler gfs ve diğer modeller giderek daha da güzelleşiyor daha da güzelleşmesi dileği ile
Hayırlı günler herkese...
DİKKAT EDELİM
Mesaja düşen bilinmeyen numaradan gelen fotoğrafa asla tiklamayalim