Sen bitiriyon 3 Şubat'ta biz başlıyoz hocam hayırlı olsun iyi tatiller
Teşekkürler hocam sizinki de çok geçe kalmış genelde çoğu üniversitenin bu hafta bitiyor aslında
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSen bitiriyon 3 Şubat'ta biz başlıyoz hocam hayırlı olsun iyi tatiller
Teşekkürler hocam sizinki de çok geçe kalmış genelde çoğu üniversitenin bu hafta bitiyor aslında
tam açıklayamadım dönem bitti de 2.dönem başlayacak
bakalım ilk dönem güzel geçti bu dönemi de merakla bekliyorum
tam açıklayamadım dönem bitti de 2.dönem başlayacak
bakalım ilk dönem güzel geçti bu dönemi de merakla bekliyorum
Anladım umarım güzel geçer benim son senem kısmetse bu sene mezun olacağım.
valden voltrann hoşgeldin, sanırım giriş şifreni unuttun..Yeni üyelik almışsın.
Bu nick ile Özel mesaja bak yeni şifre verdim eski hesabına giriş sağlarsın abim.
Hayırlı geceler herkese
Selamünaleyküm hayırlı sabahlar.
Selamünaleyküm hayırlı sabahlar.
Aleyküm selam hayırlı sabahlar abim💜
Hayırlı sabahlar herkese 7 8 Şubat gibi ortalama iyicene düşmeye başlamış Sibirya uyanıyor
Hayırlı günler herkese
Afyon da hava sertleşti hafifçe de yağış var.. Akşam saatlerinde kky eder yüksek ihtimalle, köye kacarsam kar görürüm sıcaklık farkından dolayı..
Bakalım önümüzdeki günlerde tüm yurtta yağışlı ve karlı havaları bekliyoruz inşaallah
Dünyamız 2.5 milyon yıl önce Buzul çağına girmiş, karaların %30 u beyaza bürünmüştür. Günümüzde ise buzul çağı halen Grönland'ta devam etmektedir.
Her kış hacim kazanan buzulun kaldırmasıyla buzul içinde birkaç yüz metre devinerek yükselen ve yazın eriyen buzulda birkaç yüz metre ani düşüşle yuvarlanıp her yıl tekrar tekrar tıraşlanan bir kaya.
Hayırlı akşamlar.
Herkese hayırlı kandiller
Hayırlı akşamlar.
Herkese hayırlı kandiller
Hayırlı geceler hayırlı kandiller
Hayırlı geceler cümleten, gezegenlerin dizilimini çektim arkadaşlar.
Hayırlı geceler cümleten, gezegenlerin dizilimini çektim arkadaşlar.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Selamünaleyküm hayırlı günler.