ChatGPT cevabı Sinan Eren Iskandinav YB
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
- Resmi Gönderi
ChatGPT cevabı Sinan Eren Iskandinav YB
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Aynı ben yav bu AIFS 😂
-
- Resmi Gönderi
Selamünaleyküm soğuk bir sabahtan günaydınlar .
-
Selamünaleyküm soğuk bir sabahtan günaydınlar .
Aleyküm selam yoğun kar mevcut konumumda
-
- Resmi Gönderi
Aleyküm selam yoğun kar mevcut konumumda
Gözün aydın ben gece biraz baktım
Yaklaşık yarım saat önce oturdum dışarda 2 bardak
içtim şükür.
-
Gözün aydın ben gece biraz baktım
Yaklaşık yarım saat önce oturdum dışarda 2 bardak
içtim şükür.
Afiyet olsun abim gece boyu hiçbir şey yağmadı yağış sabaha kaydı ama buna da şükür fakat benim beyaz örtüye inancım kalmadı artık
-
- Resmi Gönderi
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı geceler
-
- Resmi Gönderi
Selamünaleyküm hayırlı sabahlar hayırlı cumalar
-
2022 efsanesinden sonra güzel bir kış olmadı bi türlü, "nerde o eski kışlar" diyen bir sonraki nesil biz mi olacağız yoksa :D
-
Hayırlı sabahlar hayırlı ve karlı bir cuma olsun
-
- Resmi Gönderi
Chatgptye bazı coinlerin fiyat tahminini sordum inanılmaz saçma cevaplar veriyor nasıl bu kadar kullanan var bu yapay zekayı anlamıyorum
-
Chatgptye bazı coinlerin fiyat tahminini sordum inanılmaz saçma cevaplar veriyor nasıl bu kadar kullanan var bu yapay zekayı anlamıyorum
Paradator diye bir fenomen var tia coin 180 dolar olacak diyor. Emin ol chatgpt daha akıllı cevaplar vermiştir
-
- Resmi Gönderi
Paradator diye bir fenomen var tia coin 180 dolar olacak diyor. Emin ol chatgpt daha akıllı cevaplar vermiştir
80 x olabilir ancak tia da olmaz daha potansiyelli coinler var ve bu boğada her coinde yükselmez artık ilk 50 de , Aİ ve made in usa coinleri iyi değerlenebilir
-
- Resmi Gönderi
belli bir yere kadar ai Eren finansal buyume icin abarttilarda abarttilar. noldu iste deepseek geldi matematelik sel islemle 25 de 1 maliyetle 78.7 skoru var yada oyle birseydi chatgpt nin 76.9 mu ole bisey. 2 trilyon dolar zarar ettiler. bak bizim modeller varya bazi algoritmalarda chatgpd den kat kat ustun. token iniz varsa biriniz girin bakalim su bolgede su degerlerde su basincta vs vs vs girip bir sinoptik cizmesini isteyin bakalim napicak. buyuk bir ihtimal internetten ona cok yakin bir sinoptigi alir onune koyar. ben 1-2 kere yazilim icin denedim bana reference manuelde ki shematic i atiyor. ornek kod bloklarini atiyor. o zaten heryerde var. kendi yazdigim bir kod blogunu yazdim bir keresinde bu nedir diye bana dokulardaki keratinin miktarina gore sacin sakalin uzama katsayisiyla ilgili biseyler yazdi. birkac modulle egitmeye calistim bi ara bildugun aptal ordek. matlab hala bir cok teknik konuda herhangi bir ai den 100 lerce kat daha gelismis. abartiyorlar. birak birde yanlis sonuc veriyor. cok cok basit isler icin.
-