Anjiyo olacağım haber ederim sonra
Hastayım diyince hiç kalp rahatsızlığı olacağını düşünmemiştim çok geçmiş olsun. Böyle şeyler bekletmeye gelmez bir daha asla bekletme abi.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAnjiyo olacağım haber ederim sonra
Hastayım diyince hiç kalp rahatsızlığı olacağını düşünmemiştim çok geçmiş olsun. Böyle şeyler bekletmeye gelmez bir daha asla bekletme abi.
Sinan abi geçmiş olsun 🧡
Sinan geçmiş olsun hocam
Sinan hocam geçmiş olsun,tez şifa inşallah
Hayırlı geceler HS ailesi
Sinan hocam nasıl oldun?
Anjiyo olacağım haber ederim sonra
Çok geçmiş olsun abi
Sinan geçmiş olsun abi
Hastalık bitmiyor bende de nörejen mesane var, kesin tedavisi yok. Tedavideki amaç böbrek hasarını engellemekmiş. İdrarımı tam yapamıyorum ve bu durum idrar yolu enfeksiyonu ve mesane taşlarından tut böbrek yetmezliğine kadar gidebilirmiş. Böbreğe nasıl zarar verebilir diye araştırdım mesanede kalan idrar basınç yapıp böbreklere geri akış yapabilirmiş ve bu böbrek hasarına neden olabilirmiş. Ama bu çok uzun vadeli zararları genelde 2-5 sene arasında gelişebilirmiş bu durum
dark and cold Yusuf sana da geçmiş olsun abim
ARKADAŞLAR Sinan başkan anjiyo oldu..İyi geçmiş,durumu da iyi
Kendisi de müsait olunca yazar
Tekrar geçmiş olsun diyelim
ARKADAŞLAR Sinan başkan anjiyo oldu..İyi geçmiş,durumu da iyi
Kendisi de müsait olunca yazar
Tekrar geçmiş olsun diyelim
Haber verdiğin için sağol dayii sabah yazdım ama bakacak durumda değildi sanırım.
Geçmiş olsun Sinan abi
Canım çekince arada bir alırım. Çok lezzetli bir çikolata fiyatı pahalı olsa da tavsiye ederim 40-45 lira civarı bir şeydi sanırım
Canım çekince arada bir alırım. Çok lezzetli bir çikolata fiyatı pahalı olsa da tavsiye ederim 40-45 lira civarı bir şeydi sanırım
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Aşırı şekerli gelmişti bana. Bitterden devam, sana afiyet olsun 😅
Aşırı şekerli gelmişti bana. Bitterden devam, sana afiyet olsun 😅
Çikolata dediğin şekerli olacak adı üstünde tatlı 😀