Konya'da kar yağıyor tipi şeklinde
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
- Resmi Gönderi
Konya'da kar yağıyor tipi şeklinde
Hay masaallah,Konya seni sevdi Eser,he?
-
İnanılmaz bı kar yağışı var şuan kamera kötü olduğu için fotoğraf atamayacam
-
Hay masaallah,Konya seni sevdi Eser,he?
Tutmuyor abi genelde. 3 sendedir Konya'dayım maks 4-5 cm görmüşümdür
-
- Resmi Gönderi
Tutmuyor abi genelde. 3 sendedir Konya'dayım maks 4-5 cm görmüşümdür
Bakalım yarın ne derece yağışınız olacak Eser
İnşaallah güzel bir yağış olsun
-
- Resmi Gönderi
Bakalım yarın ne derece yağışınız olacak Eser
İnşaallah güzel bir yağış olsun
Yarın ve Cuma diyelim
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ordu’nun Korgan ilçesinde bir vatandaşın yaklaşık 25 yıldır ceviz ve fındık kırmak için kullandığı tokmağın aslında çalışır durumda bir el bombası olduğu ortaya çıktı.
Adam yıllarca el bombasıyla ceviz kırarken farkında olmadan büyük bir tehlike altında yaşamış.
Olay, el bombasının bir şekilde yetkililere bildirilmesiyle ortaya çıktı. İncelemeler sonucu bombanın aktif olduğu ve patlama riski taşıdığı anlaşıldı. Emniyet güçleri hemen müdahale ederek el bombasını güvenli şekilde imha edilmek üzere aldı.
Bu durum hem şaşkınlık hem de büyük bir şans olarak değerlendiriliyor. 25 yıl boyunca hiçbir patlama ya da kazanın olmamış olması gerçekten mucize gibi. Olay, eski askeri mühimmatların halk arasında nasıl fark edilmeden kullanılabildiğini ve bu konuda farkındalık oluşturulması gerektiğini de gündeme getirdi.
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı sabahlar hayırlı Cumalar herkese.
Afyonkarahisar da sabah saatlerinde şahane kar yağışı oldu masaallah
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Hayırlı cumalar herkese uzun zaman sonra ilk defa konumumda kar yağışı gördüm bugün
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı geceler herkese.
Bu videoyu izleyiniz,
Bilim Kulübü | Parçacık fiziği profesörü Brian Edward Cox'un anlatımıyla, ışık hızında seyahat... | FacebookParçacık fiziği profesörü Brian Edward Cox'un anlatımıyla, ışık hızında seyahat...www.facebook.com -
- Resmi Gönderi
interstealer da deginmislerdi bu konuya.
oradaki deneylerde sanirim tam hatirlayamadim yine 27-28 km bir mesafede denemislerdi. dolaniklik ilkesine gore iki benzer ve eszamanii parcacik electron un birini uyardiklardiklarinda digeride tepki veriyordu. ve bu durumun aralarinda isik yili mesafe bile olsa yine ayni sekilde olacagi on kabul ediliyor.
ve farkli bir deneyde hisenberg in beliriszlik ilkesi temelinde eninsten ile bohrn dolaniklik ilkesini gore gozlemci ve olcume gore cift yarik deneyi ile tartistilar. parcaciklarin iki ayri durumda parcacik etkili ve dalga fonkiyonu dagilim gostermesinin nedenlerini arastirdilar. hatta ikisinin arasindali solvey konferasindaki atismalari meshurdur. einstein tanri zar atmaz dedi uzerine bohr tanrinin isine karismayi birak cevabini verditabi bu konu biraz karmasik kuantum mekanigi schrodinger in dalga mekanigi ve max planck in sabiti ve kuantum varsayimlari uzerine kurulmus bir arastitma konusu. ben bi ara biraz sardim bu ise kuarklar lepton vs vs vs 10 larca fizik tanimlarinin ve denklemlerinin oldugu bir konular zinciri. biraz kafasini yoruyor insanin
edit: kavramlarda kucuk karisikliklar olabilir merak edenlerin arastimasi icin aklimda kalan keywordleri yazmaya calistim aciklamaktan ziyade. -
- Resmi Gönderi
Hayırlı günler herkese
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı günler herkese
Hayırlı günler abi
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı günler olsun herkese..
1901 yılından bir kare,kızımız testilerini doldurmuş, genel bir bakış ile nasıl bir yaşam sürdüğü tahmin ediliyor.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Selamünaleyküm hayırlı geceler
Tüm işlemler bitti harikayım bilindik kapalı damar kalmadı .
-