Yarın YKS'ye girecek olan varsa başarılar dilerim
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
- Resmi Gönderi
Yarın YKS'ye girecek olan varsa başarılar dilerim
Bizden de başarılar tüm arkadaşlara
-
Herkese hayırlı akşamlar bişey sorucam havada aşırı bunaltıcı ve aşırı sıcak hava var bu saat olmasına rağmen normal mi bu kormalımıyız acaba bu durumdan
-
- Resmi Gönderi
Herkese hayırlı akşamlar bişey sorucam havada aşırı bunaltıcı ve aşırı sıcak hava var bu saat olmasına rağmen normal mi bu kormalımıyız acaba bu durumdan
Hayırlı akşamlar. Klasik yaz havaları. Korkacak bir durum yok.
-
- Resmi Gönderi
Ayrıca bugün Diyarbakır’da sanırım sıcaklık 40°’yi aştı . Aşırı sıcaktı.
-
Ayrıca bugün Diyarbakır’da sanırım sıcaklık 40°’yi aştı . Aşırı sıcaktı.
Giresun'da kış ayında aynı sıcaklıklar oldu ama bu nem başka adamı delirtiyor 40 derece birde nem olsa düşünemem orada o kadar nem yoktu sanırım
-
- Resmi Gönderi
Giresun'da kış ayında aynı sıcaklıklar oldu ama bu nem başka adamı delirtiyor 40 derece birde nem olsa düşünemem orada o kadar nem yoktu sanırım
Yok hayır burası sert karasal iklim kuşağında. Nem genelde düşük seyreder.
Adana’ya hiç uğrama o zaman 🙂
Sürekli nem yüksek. Hava da 35-40 lar rahat rahat görülüyor. Geçen gün gittim. Hissettim o sıcağı gerçekten. -
Yok hayır burası sert karasal iklim kuşağında. Nem genelde düşük seyreder.
Adana’ya hiç uğrama o zaman 🙂
Sürekli nem yüksek. Hava da 35-40 lar rahat rahat görülüyor. Geçen gün gittim. Hissettim o sıcağı gerçekten.Tatil dönüşü Adana'nın sınırından geçmiştik içine girmedik ama Mersin'e gittik orada duranlara geçmiş olsun
-
- Resmi Gönderi
YKS sınavının ilk oturumu olan TYT sona erdi. Tüm öğrencilere geçmiş olsun. Yarınki AYT sınavında başarılar
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı günler herkese
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı günler herkese
Hayırlı günler abim
-
Herkese hayırlı akşamlar bu arada Ülkemiz için tehtidler devam ediyo gibi tansiyonlar iyice yükseliyor inşallah daha fazla yükselmeden bizede biiey bişey olmadan bir an önce herşey yoluna girer
🤲🏻🤲🏻🤲🏻
-
- Resmi Gönderi
Herkese hayırlı akşamlar bu arada Ülkemiz için tehtidler devam ediyo gibi tansiyonlar iyice yükseliyor inşallah daha fazla yükselmeden bizede biiey bişey olmadan bir an önce herşey yoluna girer
🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Misilleme yapar ülkeler. Birbirleri ile yine orta yolu bulurlar. Çok büyüyeceğini zannetmiyorum ben.
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı akşamlar
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
- Resmi Gönderi
Selamünaleyküm hayırlı geceler.
-