- Resmi Gönderi
Evet yaz aylarında sıkıntılıdır askerlik hizmeti ,hele hele Kıbrıs ta ve diğer Akdeniz illerinde.Şimdiden kolay gelsin sana abim.
Başlamışsın biter gider Allah'ın izniyle
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturEvet yaz aylarında sıkıntılıdır askerlik hizmeti ,hele hele Kıbrıs ta ve diğer Akdeniz illerinde.Şimdiden kolay gelsin sana abim.
Başlamışsın biter gider Allah'ın izniyle
2 gün önce amcamlar İngiltereden "mevlana" markalı bir seylan çayını bize getirdi. Kesinlikle Türkiyedeki çaylarla, İngiltereden gelen çayın ciddi bir kalite farkı var. İçtiğim zaman duramadım 5. Bardağı bitirdim. Geçenlerde bir adam Türkiyede satılan Bir çayı elekten geçirdi ve videosunu çekti. Yarım kilosu toz çıktı. En kalitesiz bize en kaliteli
elin yabancısına gidiyor. İngiltereden gelen çayı tasarruflu içiyorum ki hemen bitmesin. Kesinlikle çok kaliteli bir çay.
Hayırlı günler
Hayırlı günler
Hayırlı günler
İyi günler
Bir uygulama sayesinde siteyi amoled siyahlı yapmayı başardım Sinan abi 😂
Bir uygulama sayesinde siteyi amoled siyahlı yapmayı başardım Sinan abi 😂
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Eline sağlık senin adına sevindim .
Yusuf biraz sağlık sorunlarım vardı ve ufak tefek devam ediyor fazla konsantre olamadım bu konuya fakat bizim sitede istediğin tema vardı .
kahverengi sesi size tanıtayım, soğuk havada ya da dev buzdolabının içindeymiş hissi veriyor. Yağmur sesi, rüzgar sesi, vb seslerden sonra en sevdiğim sestir kendisi. Gece kulaklığı takar gözlerimi kapatır bu sesle uyurum rahatlatan zihni açan bir Etkisi var.
Eline sağlık senin adına sevindim .
Yusuf biraz sağlık sorunlarım vardı ve ufak tefek devam ediyor fazla konsantre olamadım bu konuya fakat bizim sitede istediğin tema vardı .
Çok geçmiş olsun abi.
Geçmiş olsun Sinan
Hayırlı günler herkese
Geçmiş olsun Sinan abim
Hayırlı günler herkese
Geçmiş olsun Sinan abi Hayırlı günler herkese
Gifli profil fotoğrafı yapmayı öğrendim iyi ki 😂
Hayırlı akşamlar
User34 Teşekkür ederim.
Hayırlı akşamlar herkese