Bir uygulama sayesinde siteyi amoled siyahlı yapmayı başardım Sinan abi 😂
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
- Resmi Gönderi
Bir uygulama sayesinde siteyi amoled siyahlı yapmayı başardım Sinan abi 😂
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Eline sağlık senin adına sevindim .
Yusuf biraz sağlık sorunlarım vardı ve ufak tefek devam ediyor fazla konsantre olamadım bu konuya fakat bizim sitede istediğin tema vardı .
-
kahverengi sesi size tanıtayım, soğuk havada ya da dev buzdolabının içindeymiş hissi veriyor. Yağmur sesi, rüzgar sesi, vb seslerden sonra en sevdiğim sestir kendisi. Gece kulaklığı takar gözlerimi kapatır bu sesle uyurum rahatlatan zihni açan bir Etkisi var.
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Eline sağlık senin adına sevindim .
Yusuf biraz sağlık sorunlarım vardı ve ufak tefek devam ediyor fazla konsantre olamadım bu konuya fakat bizim sitede istediğin tema vardı .
Çok geçmiş olsun abi.
-
- Resmi Gönderi
Geçmiş olsun Sinan
Hayırlı günler herkese
-
Geçmiş olsun Sinan abim
Hayırlı günler herkese
-
Geçmiş olsun Sinan abi Hayırlı günler herkese
-
Gifli profil fotoğrafı yapmayı öğrendim iyi ki 😂
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı akşamlar
User34 Teşekkür ederim.
-
Hayırlı akşamlar herkese
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı geceler olsun
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı sabahlar hayırlı günler.
-
Hayırlı sabahlar hayırlı günler herkese
-
- Resmi Gönderi
Eylül ayı huzur, sağlık , ve bereket getirsin inşallah . Bol yağışlı kazasız belasız bir ay olur inşallah. Herkese hayırlı günler
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı akşamlar, hayırlı kandiller
-