Hayırlı günler hayırlı Cumalar HS ailesi
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı akşamlar.
-
Herkese Selamun Aleyküm sitede bir süredir yoktum Kıbrısta Askerlik görevimi yapıyorum. Anca android alabildim. Nasılsınız iyi misiniz
-
- Resmi Gönderi
Herkese Selamun Aleyküm sitede bir süredir yoktum Kıbrısta Askerlik görevimi yapıyorum. Anca android alabildim. Nasılsınız iyi misiniz
Aleykümselam abim hoşgeldin..
Hayırlı olsun, kazasız belasız hayırlı teskereler diyelim.
Bizler iyiyiz,sende iyiysen işimiz denk demektir.
Yeni mi başladın,yada az mı kaldı?
Tekrar aramızda olmana sevindik..
-
Aleykümselam Snow Hound hayırlı teskereler
Hayırlı günler HS ailesi.
-
- Resmi Gönderi
Aleykümselam kazasız belasız teskereler.
Hiç haberde vermedin sanki
-
Aleykümselam abim hoşgeldin..
Hayırlı olsun, kazasız belasız hayırlı teskereler diyelim.
Bizler iyiyiz,sende iyiysen işimiz denk demektir.
Yeni mi başladın,yada az mı kaldı?
Tekrar aramızda olmana sevindik..
Aleykümselam Snow Hound hayırlı teskereler
Hayırlı günler HS ailesi.
Aleykümselam kazasız belasız teskereler.
Hiç haberde vermedin sanki
Temmuzda başladım ocak ayında bitecek Allahın izniyle o telaşede haber etmeyi unutmuşum maalesef hepiniz sağolun burdan askere gitmeyi düşünenlere önerim yaz ayına denk düşürmemeye çalışın
-
- Resmi Gönderi
Evet yaz aylarında sıkıntılıdır askerlik hizmeti ,hele hele Kıbrıs ta ve diğer Akdeniz illerinde.Şimdiden kolay gelsin sana abim.
Başlamışsın biter gider Allah'ın izniyle
-
2 gün önce amcamlar İngiltereden "mevlana" markalı bir seylan çayını bize getirdi. Kesinlikle Türkiyedeki çaylarla, İngiltereden gelen çayın ciddi bir kalite farkı var. İçtiğim zaman duramadım 5. Bardağı bitirdim. Geçenlerde bir adam Türkiyede satılan Bir çayı elekten geçirdi ve videosunu çekti. Yarım kilosu toz çıktı. En kalitesiz
bize en kaliteli
elin yabancısına gidiyor. İngiltereden gelen çayı tasarruflu içiyorum ki hemen bitmesin. Kesinlikle çok kaliteli bir çay.
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı günler
-
Hayırlı günler
Hayırlı günler
-
İyi günler
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bir uygulama sayesinde siteyi amoled siyahlı yapmayı başardım Sinan abi 😂
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Bir uygulama sayesinde siteyi amoled siyahlı yapmayı başardım Sinan abi 😂
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Eline sağlık senin adına sevindim .
Yusuf biraz sağlık sorunlarım vardı ve ufak tefek devam ediyor fazla konsantre olamadım bu konuya fakat bizim sitede istediğin tema vardı .
-
kahverengi sesi size tanıtayım, soğuk havada ya da dev buzdolabının içindeymiş hissi veriyor. Yağmur sesi, rüzgar sesi, vb seslerden sonra en sevdiğim sestir kendisi. Gece kulaklığı takar gözlerimi kapatır bu sesle uyurum rahatlatan zihni açan bir Etkisi var.
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -