- Resmi Gönderi
Hayırlı sabahlar.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHayırlı sabahlar.
Hayırlı sabahlar.
Hayırlı sabahlar abi.
Aralık ilk hafta çok şeye gebe. Güzel bir takip süreci olacak. Modeller de yavaştan görmeye başladı o tarihlerdeki hareketliliği.
Aralık ilk hafta çok şeye gebe. Güzel bir takip süreci olacak. Modeller de yavaştan görmeye başladı o tarihlerdeki hareketliliği.
Gebe bırak %99 garanti tüm eklem yerlerim sancı var buda 24 Ocak 2022 kış olacak gibi..
emrecakici hoşgeldiniz.
Hayırlı geceler olsun herkese inşaallah
İyi geceler HS ailesi emrecakici hoşgeldin,iyi forumlar
Hayırlı sabahlar hayırlı günler.
Hayırlı sabahlar hayırlı günler.
Hayırlı sabahlar hayırlı günler abim![]()
Hayırlı sabahlar herkese
Whatsapp yedeklemem olmasına rağmen 2018’den bugüne tüm sohbetlerim gitti. Herhangi bir şekilde yardım için geri dönüşte yapmıyorlar (canlı desteği geçtim AI bile cevap vermiyor bana 😅) ,önemli mesajlarınızı iyi yedekleyin uyarmış olayım.
Whatsapp yedeklemem olmasına rağmen 2018’den bugüne tüm sohbetlerim gitti. Herhangi bir şekilde yardım için geri dönüşte yapmıyorlar (canlı desteği geçtim AI bile cevap vermiyor bana 😅) ,önemli mesajlarınızı iyi yedekleyin uyarmış olayım.
2010 bu yana hiç yedeklerim silinmedi
google driver kotan bittiyse yedek almaz :).
2010 bu yana hiç yedeklerim silinmedi
google driver kotan bittiyse yedek almaz :).
iCloud’u yıllardır para ödeyerek yüksek depolamada kullanıyorum. Daha önce sorun olmamıştı (telefon değişimlerinde vs..) ama son seferde her şey gitti.
Hayırlı geceler herkese.. Çay zamanları geliyor, soğuk varsa
iyidir.
Hayırlı geceler herkese.. Çay zamanları geliyor, soğuk varsa
iyidir.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Afiyet şeker olsun abim benim![]()