- Resmi Gönderi
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
Klana buyurun 🥸
#2G89928R2
Ben çok aktif oynamıyorum ama klan savaşı v.s sıkıntı olmasın
-
- Resmi Gönderi
Ben çok aktif oynamıyorum ama klan savaşı v.s sıkıntı olmasın
Gel gel arada savaş vs yaparsın sıkıntı olmaz klan benim zaten.
-
Gel gel arada savaş vs yaparsın sıkıntı olmaz klan benim zaten.
Oyuna gireyim girerim

-
Ben klanımı bıraktım geldim

-
Ben de geldim de bu klan başkenti nedir hiç birini bilmiyorum bayadır tek başıma olduğum bir klan vardı uzağım baydır
-
- Resmi Gönderi
Ben de geldim de bu klan başkenti nedir hiç birini bilmiyorum bayadır tek başıma olduğum bir klan vardı uzağım baydır
Rakiplerin köylerine saldırıyorsun.Kendi klan köyumuz var. o saldirilardan gelen puanları kendi koyumuze kullaniyoruz. Öyle gelişiyor. Oynaya oynaya öğrenirsin abim. Hoşgeldiniz.🥸
-
Rakiplerin köylerine saldırıyorsun.Kendi klan köyumuz var. o saldirilardan gelen puanları kendi koyumuze kullaniyoruz. Öyle gelişiyor. Oynaya oynaya öğrenirsin abim. Hoşgeldiniz.🥸
Benim İsim burak öyle kalmış hesabın adı çok küçükken takma isim koymuştum
-
Çok üzüldüm ya
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Çok üzüldüm ya
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. kötü olmuş
-
Yine ülkemiz üzerine çöreklenen bir yüksek basınç. En en az 10 gün. Sonrası karışık. Bu seneki kış trendi böyle. Cılız ve kısa süreli sistemler . Uzun süren yüksek basınç ve güneşli havalar. İnşallah bol yağışlı günlere kavuşuruz.
-
selamunaleyküm uzun bi aradan sonra
-
- Resmi Gönderi
Yine ülkemiz üzerine çöreklenen bir yüksek basınç. En en az 10 gün. Sonrası karışık. Bu seneki kış trendi böyle. Cılız ve kısa süreli sistemler . Uzun süren yüksek basınç ve güneşli havalar. İnşallah bol yağışlı günlere kavuşuruz.
Ne geldiyse,ne verdiyse o abim.. Bekleriz kış ayları bitene kadar.
selamunaleyküm uzun bi aradan sonra
Aleykumselam, hoşgeldin abim.
Hayırlı geceler herkese
-
İyi geceler herkese
-
- Resmi Gönderi
sametisik hoşgeldiniz.
Hayırlı günler herkese
-