Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
- Resmi Gönderi
nasıl oldu öyle -
nasıl oldu öyleAnlamadım ben de abi. İtirazda bulundum. Belki hesaba bir anda takipçi gelmeye başlayınca beni bot olarak algılamıştır.
-
- Resmi Gönderi
Anlamadım ben de abi. İtirazda bulundum. Belki hesaba bir anda takipçi gelmeye başlayınca beni bot olarak algılamıştır.
olabilir
-
- Resmi Gönderi
Selamun Aleyküm
-
- Resmi Gönderi
Selamun Aleyküm
Aleykümselam
Anlamadım ben de abi. İtirazda bulundum. Belki hesaba bir anda takipçi gelmeye başlayınca beni bot olarak algılamıştır.
Bende bilemedim tık tık
-
- Resmi Gönderi
Selamun Aleyküm
Aleykümselam
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı geceler
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı geceler
Daha erken nereye?
-
- Resmi Gönderi
Daha erken nereye?
Dolanıyorum

-
- Resmi Gönderi
Hayırlı geceler, dolanmaya devam
-
- Resmi Gönderi
Dolanıyorum

Bende dolanıyorum.
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı geceler dolanan aile büyükleri ve herkese

-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because it is no longer available. GFS'YE BUYRUN
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı geceler herkese.
Tiktok faal katılalım arkadaşlar
Havalarinsesi TikTok'ta@havalarinsesi 11 Takipçi, 6 Takip Ediliyor, 59 Beğeni - Havalarinsesi tarafından oluşturulan harika kısa videoları izleyinwww.tiktok.comX aktif ve güzel takip ve beğeni var
X'te Havaların Sesi (@HavalarinSesi)HavalarinSesi Amatör Meteoroloji Forumunun Twitter Hesabı. Paylaşımlarımız Kurumsal Değildir, Bilimsel Verilere Dayalı ve Hobi Amaçlıdır. Sesimizi Dinle! ❄x.comFacebook
Havalarinsesi.forum | IstanbulHavalarinsesi.forum, İstanbul. 2.006 beğenme · 69 kişi bunun hakkında konuşuyor. Havalarinsesi Meteoroloji Forumun Hesabıdır.…www.facebook.comInstagram
Bu sezon da geçte olsa güzel şeyler bekliyor bizi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -