selamlar millet nerdesiniz pazar diye bu kadar uyunurmu
İyi pazarlar abi. Gece uyku tutmadı ben de sabaha karşı emirganda yürüyüşe çıktım. Uyku falan derken anca kendime gelebildim ![]()
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturselamlar millet nerdesiniz pazar diye bu kadar uyunurmu
İyi pazarlar abi. Gece uyku tutmadı ben de sabaha karşı emirganda yürüyüşe çıktım. Uyku falan derken anca kendime gelebildim ![]()
İyi günler herkese aksilik olmazsa bu akşam Sinan abiyle ortak yayın yapacağız
Saat 22:00 karar vermiştim yarım saat öncede başlayabiliriz
batı yanıyor resmen
Bekliyoruz saat 22.00 oldu zaten
HAYDİ BİSMİLLAH
Yayın başladı gelmek isteyen gelebilir
Inşallah youtube üzerinden de bu yayınları yaparsınız.
rakimci1222 bilgisayardan olmuyor yayın tiktokta
Inşallah youtube üzerinden de bu yayınları yaparsınız.
YouTube da izleyici canlı yayında fazlaca yakalamak zor sanki,moda neyse o hesabı başladı canlı yayınlar
İlerde ne olur ne olmaz bilemem
Yine de buradasınız bir kaybınız yok, birşey söylemeye fırsat vermeden aynı il veya ilçe onlarca defa yazılarak soruluyor
YouTube da izleyici canlı yayında fazlaca yakalamak zor sanki,moda neyse o hesabı başladı canlı yayınlar
İlerde ne olur ne olmaz bilemem
Yine de buradasınız bir kaybınız yok, birşey söylemeye fırsat vermeden aynı il veya ilçe onlarca defa yazılarak soruluyor
Bu yapılan canlı yayınlar kayıt edilerek sonradan video şeklinde de atılabilir, youtube den. Hiç yoktan sonradan da olsa izlenebilir ve hemde ileriki yıllar için kayıt altında kalmış olur. İstediğim zaman açar tekrar tekrar izleyebilinir olur. Yinede siz bilirsiniz tabi.
Bu yapılan canlı yayınlar kayıt edilerek sonradan video şeklinde de atılabilir, youtube den. Hiç yoktan sonradan da olsa izlenebilir ve hemde ileriki yıllar için kayıt altında kalmış olur. İstediğim zaman açar tekrar tekrar izleyebilinir olur. Yinede siz bilirsiniz tabi.
Var kanal Sinan başkan baksin müsait anlarda yükleme edilsin
Birilerinin üzerine düşmesin aman aman , öyle yazdığına göre fazlaca sallanıyor demekki
Balkondan düşmez abi düşsede bahçeye düşer. Duvara sabitlediğim aparat vardı o kırılınca içeri düşmüş, şansıma annemin yaptığı bir kaç şişe domatesi kırmış ![]()
Balkondan düşmez abi düşsede bahçeye düşer. Duvara sabitlediğim aparat vardı o kırılınca içeri düşmüş, şansıma annemin yaptığı bir kaç şişe domatesi kırmış
Allah korusun aman
Hayırlı geceler herkese.. 2012 den bir kare..Siteye atınca logomuzu üzerine yazmıştı..