- Resmi Gönderi
Snow Hound vallah anlasam anında görüntü ederdim ama maalesef bana uzak konular.İnsaallah bir anlayan çıkarda yardımcı olur,
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSnow Hound vallah anlasam anında görüntü ederdim ama maalesef bana uzak konular.İnsaallah bir anlayan çıkarda yardımcı olur,
Snow Hound vallah anlasam anında görüntü ederdim ama maalesef bana uzak konular.İnsaallah bir anlayan çıkarda yardımcı olur,
Forumda instagram hesabında mavi tik olan biri bana yardımcı olabilir aksi halde zor dayı sağolasın düşünmen yeter
sisteme 3-4 gün kala model takibini bırakıp veriler ve sınırlı alan modellerine geçtiğimiz kışlardan son 12 saatte bile sistemi tutturamayan modellere geçiş çok garip oldu gerçekten.
Hayırlı geceler.
Ocak sonunda 850 pha da -28 Marmara genelinde olmadığı müddetçe bana rahat ve huzur yok .
Hayırlı geceler.
Ocak sonunda 850 pha da -28 Marmara genelinde olmadığı müddetçe bana rahat ve huzur yok .
Hayırlı geceler de fazla abarttın be abi bari -18 deseydin
Hayırlı geceler.
Zor bir ihtimal ama neden olmasın...
Hayırlı geceler de fazla abarttın be abi bari -18 deseydin
Yok ya Bayadır abartmıyor dum
Zor bir ihtimal ama neden olmasın...
Olsun olsun olacak
İnşaALLAH
Sinan Senin beklediğin sistemde Kocaeli'ye yine bir şey yağmaz 2 sistemdir gudubetlik çöktü şehire ben varım diye heralde ![]()
Sinan Senin beklediğin sistemde Kocaeli'ye yine bir şey yağmaz 2 sistemdir gudubetlik çöktü şehire ben varım diye heralde
Kanka sen bence şehri terket bir kaç gün kafa dinle ![]()
Kanka sen bence şehri terket bir kaç gün kafa dinle
Bolu'ya gidecem arkadaşın yanına orayıda kuruturum ama ![]()
Bolu'ya gidecem arkadaşın yanına orayıda kuruturum ama
Sarıyer'e yolun düşmesin anca toparlandık zaten ![]()
Bolu'ya gidecem arkadaşın yanına orayıda kuruturum ama
Gudubetliği kendinizde aramayın arkadaşlar bu kadar ![]()
Sinan Senin beklediğin sistemde Kocaeli'ye yine bir şey yağmaz 2 sistemdir gudubetlik çöktü şehire ben varım diye heralde
Hocam hiç sorma ya bu şehir böyle değildi her sistemden en kârlı biz çıkardık finalde hiç hoşuma gitmedi bu değişim :D
Hocam hiç sorma ya bu şehir böyle değildi her sistemden en kârlı biz çıkardık finalde hiç hoşuma gitmedi bu değişim :D
Hocam yılbaşı sistemi 1 bu 2 gudubetlik çöktü şehire 2021 den sonra merkeze yağış gelmiyor garip şekilde yılbaşında bile seyirlik kar yağdıydı şimdi oda yok
Buda sabah neşesi olsun