Selamünaleyküm hayırlı sabahlar.
Aleyküm selam hayırlı sabahlar abim nasıl oldun abim ![]()
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSelamünaleyküm hayırlı sabahlar.
Aleyküm selam hayırlı sabahlar abim nasıl oldun abim ![]()
Aleyküm selam hayırlı sabahlar abim nasıl oldun abim
ELHAMDULİLLAH biraz daha iyiyim
Hayırlı geceler yav 50 100 senede denk gelecek sistemi kaçırmamam diye düşünüyorum.
Kaçırmak yok abi bir kaç güne toparlarsın allahın izniyle çok geçmiş olsun
Kaçırmak yok abi bir kaç güne toparlarsın allahın izniyle çok geçmiş olsun
Allah razı olsun
Toparladım gibi grip değilim sadece geçen sene kalpten 5 damar ameliyatı olmuştum ondan dolayı sıkıntı oldu
Allah razı olsun
Toparladım gibi grip değilim sadece geçen sene kalpten 5 damar ameliyatı olmuştum ondan dolayı sıkıntı oldu
Kalp rahatsızlıklarıda ciddi abi rabbim şifa versin eskisinden daha sağlıklı ol inşallah
Aleykumselam abiler..
Kandilimiz mübarek olsun.
Gebze ye yolculuk vardı biraz site geri planda kaldı.Kütahya bizden iyi kar almış, Bozüyük adeta kar deryası gibiydi.
Gebze ye kadar rakımlı yerlerde kar hep vardı..
Bozüyük
Selamün aleyküm hayırlı günler hayırlı kandiller.
Selamün aleyküm hayırlı günler hayırlı kandiller.
Aleykumselam abim.. Kandilimiz mübarek olsun
Arkadaşlar instagram hesabım hesabın kurallarımızı ihlal eden başka bir hesapla ilgili olabilir uyarısı ile haksız bir biçimde kapatıldı anlayan var mı nasıl açabiliriz?
Arkadaşlar yeni hesap açıp hesabıma iki gün sonra mavi tik aldım. Sonra mavi tiki alır almaz destek hattına başvurdum. Destek hattında konuşan arkadaş 48 saat sonra incelenmiş olur ve size bildirilir dedi ve tam 48 saat sonra hesabım tekrar aktif hale getirildi.
Arkadaşlar yeni hesap açıp hesabıma iki gün sonra mavi tik aldım. Sonra mavi tiki alır almaz destek hattına başvurdum. Destek hattında konuşan arkadaş 48 saat sonra incelenmiş olur ve size bildirilir dedi ve tam 48 saat sonra hesabım tekrar aktif hale getirildi.
Hadi hayırlı olsun
Gözün aydın olsun Snow Hound
Kandilimiz mübarek olsun ![]()
Miraç kandiliniz mübarek olsun.
Miraç kandiliniz mübarek olsun