Ben de dün gece pcden giremiyordum foruma
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
- Resmi Gönderi
Aleykumselam.Hayırlı günler hayırlı Cumalar herkese
-
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
- Resmi Gönderi
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Arka arkaya bir kaç defa bunları yakaladım, gerçek görüntüler eşliğinde hem kasırga anları hemde sonrası feci yıkımlar oluyor, olmuş.
Geçen günlerde yurtta yaşadığımız fırtınalı günler ile kıyaslandığında nasıl bir afet, yıkıcı bir güç olduğunu fark etmemiz daha kolay oluyor.
Allah korusun, suyun,yelin önüne gecilmez
-
Arka arkaya bir kaç defa bunları yakaladım, gerçek görüntüler eşliğinde hem kasırga anları hemde sonrası feci yıkımlar oluyor, olmuş.
Geçen günlerde yurtta yaşadığımız fırtınalı günler ile kıyaslandığında nasıl bir afet, yıkıcı bir güç olduğunu fark etmemiz daha kolay oluyor.
Allah korusun, suyun,yelin önüne gecilmez
Çok tehlikeli bir hadise ama ileride yerinde deneyimlemek istediğimde bir durum. Foruma üye olmadan öncede hayranlıkla takip eder, haberleri okur, görüntüleri izlerdim. Küçükken çocuklar şimşek çaktığında korkudan uyuyamazdı, ben ise camın kenarına oturup şimşekleri izlemeye çalıştığımdan uykusuz kalırdım

-
Geçici sorun var düzeltildi tamamen düzelir
Ben hala vpn ile erişim sağlayabiliyorum
-
Ben de sıkıntı yok Sinan abi
-
- Resmi Gönderi
Çok tehlikeli bir hadise ama ileride yerinde deneyimlemek istediğimde bir durum. Foruma üye olmadan öncede hayranlıkla takip eder, haberleri okur, görüntüleri izlerdim. Küçükken çocuklar şimşek çaktığında korkudan uyuyamazdı, ben ise camın kenarına oturup şimşekleri izlemeye çalıştığımdan uykusuz kalırdım

Zaten kasırga kovalayan kişiler de aynı senin, bizim düşüncemiz de olanlar.Hava olayları sevdası bir başka
-
- Resmi Gönderi
Ben hala vpn ile erişim sağlayabiliyorum
Bende iki halde giriş yapıyor veya sitede gezebiliyorum,hem telefon hem wi-fi ile aktif site
-
2017'de İstanbul'u vuran fırtınaya dair en çarpıcı videolardan biri. Bundan 10 gün önceki fırtınanın yaşandığı gün ailecek şehir dışına gittiğimiz için deneyimleyemedim.
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
2017'de İstanbul'u vuran fırtınaya dair en çarpıcı videolardan biri. Bundan 10 gün önceki fırtınanın yaşandığı gün ailecek şehir dışına gittiğimiz için deneyimleyemedim.
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.hatırladığım kadarıyla sistem girmişti öncesinde donan yağmur tarzı birşey olmuştu sonra 1 2 gün filan birşey olmadı herkes dedi sistem fos çıktı hüsranlar... derken öğlen bir kar yağışı başladı ama ne yağma kartpostallık görüntü durduğunda diz boyu olmuştu.
-
hatırladığım kadarıyla sistem girmişti öncesinde donan yağmur tarzı birşey olmuştu sonra 1 2 gün filan birşey olmadı herkes dedi sistem fos çıktı hüsranlar... derken öğlen bir kar yağışı başladı ama ne yağma kartpostallık görüntü durduğunda diz boyu olmuştu.
Ben 27 Temmuz 2017'deki fırtınayı paylaştım abi. 6 Ocak 2017 değil

-
asıl mesele yağdıktan sonra karın 1 hafta 10 gün yerde kalması 1 gün sonra eriyince güzel olmuyor hemen arkasından lodos esiyor üzerine şıpır şıpır yağmur o zaman keyifli olmuyor 2017 de uzun süre boyunca karda yürürken kart
sesler geliyordu gece gündüz. -
Ben 27 Temmuz 2017'deki fırtınayı paylaştım abi. 6 Ocak 2017 değil

hahaha 2017 sayısını görünce benim aklıma hep o sistem geliyo iyicene sıyırmışız

-
Bende iki halde giriş yapıyor veya sitede gezebiliyorum,hem telefon hem wi-fi ile aktif site
Valla bilemiyorum ben vpnsiz giremiyorum bende sorun devam ediyor.
-