herkese selamlar veriler endeksler güzel 6 mart bir sistem inişi ve sonrası 10-20 mart arası çok kritik düzeyde ve bir kaç güne extreme denemeler gelebilir soğuklar çok potansiyelli
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
- Resmi Gönderi
herkese selamlar veriler endeksler güzel 6 mart bir sistem inişi ve sonrası 10-20 mart arası çok kritik düzeyde ve bir kaç güne extreme denemeler gelebilir soğuklar çok potansiyelli
Aleykumselam abim, epeydir yoksun..
Ne gelirse bu saatten sonra kabulümüz,gelecekse gelir de zaten..
-
Aleykumselam abim, epeydir yoksun..
Ne gelirse bu saatten sonra kabulümüz,gelecekse gelir de zaten..
İş değişiklikleri oldu işler yoğundu abim o biraz etkiledi döndüm aranıza artık

-
Günaydın herkese modellerin bütün senaryolarını inceledim kümelenme 12 mart ve 16 mart

-
Ben de baktım modellere şöyle bir, 11-12'sinden sonra havada çok hızlı bir toparlanma süreci var. Adeta bahar'a hızlı bir geçiş yapabiliriz bu tarihlerden sonra. Artık ülkemizi etkileyebilecek sertistem yansımaları oldukça azalmış gözüküyor modellerde.
-
Anlıyorum
-
arkadaşlar selam, bu cuma günü istanbul beşiktaş'ta açık havada bir iftar organizasyonumuz olacak rüzgar ve sıcaklığı tolere ederiz ama yağış sıkıntı o saatlerde yağış ihtimaline ne diyorsunuz
-
- Resmi Gönderi
arkadaşlar selam, bu cuma günü istanbul beşiktaş'ta açık havada bir iftar organizasyonumuz olacak rüzgar ve sıcaklığı tolere ederiz ama yağış sıkıntı o saatlerde yağış ihtimaline ne diyorsunuz
Allah kabul etsin ,bakarlar yazarlar zaman varmış
-
- Resmi Gönderi
Yağış gözüküyor kesin bir şey diyemiyoruz daha koca beş gün var
-
- Resmi Gönderi
Yağış ihtimali var maalesef çarşamba günü netleşir 6 gün yağış tahmini için uzun bir süre allah kabul etsin
-
İyi akşamlar HS ailesi
-
O değilde kaç yıllık hesap gitti ona yanıyorum 😂
-

winter is coming
-
Bu akşamki gfs ne yağış bırakmış ne soğuk. Tertemiz kupkuru bir harita. Ne oldu da böyle bir radikal değişiklik yaşandı. Bomboş bir mart ayı bizi bekliyor.
-
- Resmi Gönderi

winter is coming
Samet böyle görselleri bu konuya atalım ki kaybolmasın
Bunu alıntı ile o konuya alacağım..
The content cannot be displayed because it is no longer available. -