- Resmi Gönderi
Hayırlı sahurlar
Hayırlı sahurlar, hayırlı geceler herkese
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHayırlı sahurlar
Hayırlı sahurlar, hayırlı geceler herkese
Hayırlı sahurlar, hayırlı sabahlar
Hayırlı günler herkese
Allah kabul eylesin hayırlı akşamlar
Türknet ve sözde planlanmış kesintileri yüzünden internetimi değişmeyi düşünüyorum. Sık sık kesinti yaşayan var mı ?
Türknet ve sözde planlanmış kesintileri yüzünden internetimi değişmeyi düşünüyorum. Sık sık kesinti yaşayan var mı ?
Belki pahalı ama alt yapı ve genelde sıkıntısız net için Türk Telekom dan şaşmamak lazım,yine de en pahalısı..Diğer şirketlerin de yararlandığı alt yapı da TTNET in, nasıl o kadar sıkıntı yaşatır bilmem, olmaması lazım
Belki pahalı ama alt yapı ve genelde sıkıntısız net için Türk Telekom dan şaşmamak lazım,yine de en pahalısı..Diğer şirketlerin de yararlandığı alt yapı da TTNET in, nasıl o kadar sıkıntı yaşatır bilmem, olmaması lazım
Bu dönemde çok kesinti oluyor. Bazıları 10-15 dakika bazıları bugün olduğu gibi 4-5 saat süren kesintiler. Eskiden kesinti olacaksa haber verirlerdi en azından. Şimdi direkt kesiyorlar, iletişime geçincede planlıydı diyolar. Fiber altyapı bile yok ona rağmen tonla para ödüyoruz ve verilen hizmet bu 🙂
1000 MBps ücreti ödüyorum çoğu zaman alamıyorum o değerleri ancak kesinti vs yaşamadım diğer sağlayıcılara göre uygun
selamlar ahali ![]()
Herkesin havaların ısınmasını istemesinden anlaşılmalı ki. Kış mevsimine en bağlı kişi benim. Ve gururluyum. Yaz mevsimini sevmiyorum çünkü hareket özgürlüğü gezme tozma derdinde değilim evde kalmak benim için aşırı sorun değil.
Benim kış mevsimini sevme sebebim. Rahatlık konfor değil genel Olarak psikolojiktir. Ben mevsimlere rahatlık açısından bakmam. felsefik bir his arayışı içerisinde olurum. Mesela havanın kapalı ve soğuk olması. O derinlemesine kasvet ve soğuk sanki bana sabırlı olmayı öğretiyor. Gece çıkan fırtınası benim yerime sitem ediyor hayata.
Çoğu insan mevsimleri sevme sebebi aman rahat hissedeyim Daha dinç hissedeyim gibi şeylerdir Ama dediğim gibi benim bir mevsimi sevme sebebim daha fazla gezme tozma değil. O kış ve sonbahar mevsiminin bana yaşattığı o atmosferik his. O güzel duygu için severim ben mevsimleri.
Ama yaz mevsiminde sıcak istemeden de olsa psikolojik anlamda zorladığı ve birbirinin kopyası günler olduğu için ben bir farklılık arıyorum hep aynı şeyi yiye yiye bıkmak hissi gibi düşünün.
Daha net açıklayacak olursam.
yaz neden bana boş geliyor
günler fazla benzer
atmosfer tekdüze (hep güneş hep sıcak)
İçsel derinlik hissi azalıyor
zorunlu bir iyi hissetmelisin baskısı var.
Yani ben iyi hissetmek istemiyorum sadece aynı zamanda derin hissetmek istiyorum ama yaz mevsimi derin hissettirecek bir mevsim değil
Herkesin havaların ısınmasını istemesinden anlaşılmalı ki. Kış mevsimine en bağlı kişi benim
Yanlız değilsin emin ol Yusuf...Ben Ocak bitiminde başlarım yaz stresine,Ekim de stop ederim bu defa da kış moduna dönerim..
Bu sene yine beklenen olmadı yurtta, güzel kar alan yerler çok oldu ve hala da var.. Kısıtlı bir şey işte, yaşadığımız alanların esaretindeyiz ...
Hayırlı geceler hayırlı sahurlar.
Hayırlı akşamlar herkese.. Güzel bir gün oldu arefe günüm, yağışlı bir günün akşamına kar geldi Anıtkaya'ya.
Kky başladı ve devamında saf Kara döndü..
Hayırlı geceler,iyi bayramlar, hayırlı Cumalar
Anıtkaya da kar devam ediyor