- Resmi Gönderi
Bunu da yaşadık, gördük
Hayırlı geceler herkese
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBunu da yaşadık, gördük
Hayırlı geceler herkese
Bolu'da kara çeviriyor yağış. Sulu kar şeklinde şuan
Maşallah maşallah . Mayıs ayında kar haberleri , kar tatili haberleri. Kazasız belasız insallah 👏🏻
Bolu'da kara çeviriyor yağış. Sulu kar şeklinde şuan
Ne oldu ne kadar oldu hele not düşüver
Buda bizden yine , arkadaş atmıştı gündüz bende HS Facebook sayfasına attım
Ne oldu ne kadar oldu hele not düşüver
1000 rakım üstü iyi kar almış burda yağmur devam
Aydiner x hava durumu sayfasında paylaşımlara devam edecek misin hocam ? Daha detayli ve güncel paylaşımlar yaparsan kısa sürede takipçi kazanırsın. X'de hava durumu yaz/kış sezonu aktif oluyor özellikle kış ve oraj sezonlarında.
Bu arada iyi akşamlar herkese..
Aydiner x hava durumu sayfasında paylaşımlara devam edecek misin hocam ? Daha detayli ve güncel paylaşımlar yaparsan kısa sürede takipçi kazanırsın. X'de hava durumu yaz/kış sezonu aktif oluyor özellikle kış ve oraj sezonlarında.
Detaylı yapardımda benim yazacağım uzunluk sınırlı. Fazla uzun yazılar yazamıyorum. O yüzden özet özet geçiyorum. Premium üyelik almam lazım benimde param yok 😂😂
Panini dünya kupası serisinin kartlarına sardım. Yanlışlıkla koleksiyoncu olacağım sanırım bu ara biraz fazla para harcıyorum 😬
Detaylı yapardımda benim yazacağım uzunluk sınırlı. Fazla uzun yazılar yazamıyorum. O yüzden özet özet geçiyorum. Premium üyelik almam lazım benimde param yok 😂😂
199 TL hocam en basit premium ki istatiktiğe kadar tüm detaylarını görebiliyorsun. Benim hesabım var şimdilik gizli kalsın. :))
199 TL hocam en basit premium ki istatiktiğe kadar tüm detaylarını görebiliyorsun. Benim hesabım var şimdilik gizli kalsın. :))
İşsizim Ben hocam. Çalışamıyorum. Yoksa alırdım
Yani çalışmaya kalktığımda da ya şartları karşılayamayacağımdan dolayı alınmıyorum ya da bulunduğum ortamdaki insanlar bana psikolojik şiddet uyguladığı için yeteri kadar hevesim olmuyor. Benimde kaderim böyle ne yapayım