Sohbetimiz Bol Olsun

• Resmi Gönderi

Hayırlı günler herkese..

Buraya da atayım ne derece serin havalar hatta soğuk havalar var burada.

Afyon merkezden bugün köye geldim.. Perşembe günü burada adeta afet olmuştu,iki saat yoğun yağış ve dolu sonrası epeyce ağaçlar, yapraklar ve dalları, meyveleri zarar görmüştü.

Bugün bahçede gördüğüm dolu birikintisi beni şaşırttı..Hala duruyor oluktan inen oluk altında duruyor taş gibi tâbi ki buz halinde..

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
    The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

• Resmi Gönderi

HS Facebook sayfasına göz atalım arada arkadaşlar... Sosyal medya hesapları olan arkadaşları takip edelim mümkün olduğunca

Havalarinsesi.forum
    Afyonkarahisar/ Anıtkaya Perşembe günü yağan dolu Pazar günü hala buz kalıbı gibi oluk altında duruyor
    www.facebook.com
  • Hayırlı günler. Whisper bizde de Antakya’da sel felaketi yaşandı geçen günlerde. Maalesef bizim oralarda da su baskınları yaşandı. Yağış sezonu hayırlısı ile bitsin insallah

Yağış sezonunun bitmesini istemekten Çok sakin sakin yağmasını istemek daha doğru. Çok yağınca da sıkıntı az yağınca da.

• Harici İçerik x.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

• Resmi Gönderi

Harici İçerik x.com
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Takipteyiz ve takip edelim arkadaşlar..

• Harici İçerik x.com

Hocam güzel tahmin başarılar. Birkaç tavsiyem var;

Kaynak olarak attığın görselleri tek siteden almamaya çalış. Bir sürü site var her kategorisi de var araştırmanı öneririm.

İkincisi, anlatım yaparken biraz meteorolojik terimler katabilirsin yazına. Mesela konvektif hareketlerin oluşması için gereklk enerji atmosferde var mı ? Bunu engelleyecek bir hava akımı gözüküyor mu ? vs vs..

Üçüncüsü, herkesin kullandığı dilden kaçınmaya çalış. Cümlelerinin arasına çok basit şekilde anlaşılacak kelimeler de koy kendi düşüncelerini ekleyerek. Bunlar hem etkileşim almanı sağlar hem de daha geniş kitlelere erişirsin.

Son tavsiyem de, etkin ve gerçekten bu işi bilen hesapları takip et. O hesaplara yorum at ki insanlar senin hesabını görüp merak etsin.

• İkincisi, anlatım yaparken biraz meteorolojik terimler katabilirsin yazına. Mesela konvektif hareketlerin oluşması için gereklk enerji atmosferde var mı ? Bunu engelleyecek bir hava akımı gözüküyor mu ? vs vs..

Tavsiyen için teşekkür ederim. Öncelikle ben sayfamda basit anlatımları hedefliyorum. Kafa yormayan net ifadeler Daha çok hoşuma gidiyor.

İkinci olarak temel bilgilere sahibim. Ama hala çok profesyonel seviyede tahmin yapamadığımdan dolayı üst seviye metoeorolojik terimleri istesemde kullanamıyorum 😂