Bugün evin içi ısınmadı çok ilginç. Koruma duvar mı ördüler anlamadım.
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
21 derecede klimayı açtım rahat rahat takılıyorum. Sıcak olmadı ev demiştim erken konuşmuşum 🙄
-
- Resmi Gönderi
4 Haziran da Bilecik'te olacağım demiştin..Bugün 4 hatta 5 e adım attık.
Ne zaman teslim olunacak abim
-
Athena ne yaptın askerliği reis
Reis gittim geldim bile 4 ay oldu çok şükür iyi yer geldi sende mi gidiyorsun ?
-
4 Haziran da Bilecik'te olacağım demiştin..Bugün 4 hatta 5 e adım attık.
Ne zaman teslim olunacak abim
Sanırım cumartesi teslim olacak abi ben öyle olmuştum 6 haziran
-
- Resmi Gönderi
Sanırım cumartesi teslim olacak abi ben öyle olmuştum 6 haziran
Evet 6 Haziran sen nereye düştün
-
Evet 6 Haziran sen nereye düştün
Benim manisaydı temmuza çıkmıştı normalde, marta geri çektim iyiki çekmişim valla çekilmezdi bu ayda hayatta
-
- Resmi Gönderi
Benim manisaydı temmuza çıkmıştı normalde, marta geri çektim iyiki çekmişim valla çekilmezdi bu ayda hayatta
Nasıl çektin yav bilsem bende çekerdim eylüle falan

-
Nasıl çektin yav bilsem bende çekerdim eylüle falan

Tarih değiştirme var e devlette oradan değiştirdim normalde temmuzdaydı marta çektim iyiki çekmişim aradan oldu bitti
-
- Resmi Gönderi
Tarih değiştirme var e devlette oradan değiştirdim normalde temmuzdaydı marta çektim iyiki çekmişim aradan oldu bitti
Yarın 03.00 otobüse biniyorum

-
- Resmi Gönderi

Kazasız belasız git gel abim ..
-
- Resmi Gönderi
Merkezde yağış oldu ara ara yağdı geçti
Bu hafta güzel yağışlar var inşaallah,hem merkezde hemde köyde..Kazasız belasız yağsın..
Köy Anıtkaya yani yine klâsik soğukları,serin havaları var
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Buda merkez
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -

Gece 3 te otobüs mü olur. Hem saat geç hem uyuyamazsın askerde Napa can uyuşuk uyuşuk gezersin.
-
- Resmi Gönderi
Gece 3 te otobüs mü olur. Hem saat geç hem uyuyamazsın askerde Napa can uyuşuk uyuşuk gezersin.
O yolculuk sonrası gezer, dolaşır ailesiyle veya kendisi, sonrası akşama gider teslim olur.
Uyku bu zamanlarda zaten sıkıntı eder,her zaman denk uyunmaz
-
O yolculuk sonrası gezer, dolaşır ailesiyle veya kendisi, sonrası akşama gider teslim olur.
Uyku bu zamanlarda zaten sıkıntı eder,her zaman denk uyunmaz
Uyuması İyi olur birazda olsa. Onu bilmem ama ben bir gün uyumayınca felaket yorgun hissediyorum.
-