Sonbaharı anımsatır çünkü kendisi gelmiş. 😂
Hafta içi güneşin altında 35-40 dereceler rahat görülür. Değerini bilelim bu havanın.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSonbaharı anımsatır çünkü kendisi gelmiş. 😂
Hafta içi güneşin altında 35-40 dereceler rahat görülür. Değerini bilelim bu havanın.
5-7 gün sıcak 1-2 gün serin. Böyle bir pattern olacak gibi 2 hafta
5-7 gün sıcak 1-2 gün serin. Böyle bir pattern olacak gibi 2 hafta
Avrupa için zorlu bir hafta olacak. Mevsim normallerinin bayağı bir üzerinde olacaklar sıcaklık olarak. Ülkemiz yine şanslı.
Hayırlı günler herkese
Afyon merkezde güzel yağmur var masaallah bir iki saattir yağıyor,ne sakin, nede hızlı,tam kararında.
Anlık değil sürekli kuvvetli esen bir rüzgar vardı. Oradaki serinliğe şahit olsanız miss
Tamamen manyağım ben ya. Sırf hava serin diye dışarıda gezme rekorumu kırdım. Benim kadar saplantılı hava aşığı Yok 😂
🇹🇷
Afyonkarahisar köy, ilçe ve beldelerinde olan dolu ve yağmur yağışları olağanüstü,fazla ..Keza diğer illerimiz de olanlar da afet.
Rabb'im afetinden korusun, geçmiş olsun tüm Türkiye'ye
Gecmis olsun halkımıza . Sabah Antakya’da da şiddetli yağış geçişi oldu kısa sürelerle ara ara . Herhangi bir olumsuzluk olmadı .
İyi günler herkese
Siz ne düşünüyorsunuz ?
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Siz ne düşünüyorsunuz ?
Gündem olacak bir hava olayı kalmayınca güneş patlamaları, kuzey ışıkları falan ortaya çıkıyor muhtemelen 🤔
Bence her şey olağan devam ediyor..Biz insanoğlu Öküz den süt çıkarmı peşindeyiz cuhara 🙂
Bence her şey olağan devam ediyor..Biz insanoğlu Öküz den süt çıkarmı peşindeyiz cuhara 🙂
Üstat tabiki olağan her şey.. Sıkıntı prim peşinde olan insanlar.
Gündem olacak bir hava olayı kalmayınca güneş patlamaları, kuzey ışıkları falan ortaya çıkıyor muhtemelen 🤔
Katılıyorum