Fiyat skalanı bilmiyorum ama anneme yakın zamanda samsung galaxy a57 aldım. 256gblık versiyonu hepsiburada da 28500tl.
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
Fiyat skalanı bilmiyorum ama anneme yakın zamanda samsung galaxy a57 aldım. 256gblık versiyonu hepsiburada da 28500tl.
Fiyat skalam 28 bin. Ama yurtdışı veya ikinci el yöntemiyle 35 bin lira değeri olan telefonlardan almayı düşünüyorum
-
- Resmi Gönderi
Paraya zaten ihtiyacım vardı telefonum sıkıntılı şebeke problemi var ve bir türlü çözemediler.
Üst model telefon almayı düşünüyorum ve düşüncem xiaomi 15t. Sizin düşünceniz nedir almalı mıyım
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bir telefonda öncelikle ne istediğini bilirsen ona göre tercih yapmalısın kardeşim. Önceliğine göre F/P telefonlarını almanı tavsiye ederim. 15t senin aradığın çoğu şeyi karşılıyorsa alabilirsin.
-
Bir telefonda öncelikle ne istediğini bilirsen ona göre tercih yapmalısın kardeşim. Önceliğine göre F/P telefonlarını almanı tavsiye ederim. 15t senin aradığın çoğu şeyi karşılıyorsa alabilirsin.
Zaten bu telefonda her şey sağlam zayıf yönü çok az
-
- Resmi Gönderi
ben s25fe aldım pzt günü memnunum şimdilik ağır oyunlar oynamayacaksan fe modelleri ugun samsungların yoksa ultra modelleri daha iyi tabi
-
ben s25fe aldım pzt günü memnunum şimdilik ağır oyunlar oynamayacaksan fe modelleri ugun samsungların yoksa ultra modelleri daha iyi tabi
Ohoo arena breakout bile oynuyorum.
-
- Resmi Gönderi
Herkese hayırlı günler hayırlı haftalar
-
İyi geceler herkese. Yarın aksiyon var...!!!! (meteorolojik olarak)
-
- Resmi Gönderi
İyi geceler herkese. Yarın aksiyon var...!!!! (meteorolojik olarak)
Hayırlı geceler, takipteyiz.
Herkese hayırlı günler hayırlı haftalar
Hayırlı geceler amirim. 🙋
-