İyi geceler abiler, hayırlı haftalar
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
Kocaelide hava mavimsi parladı ondan sonra deprem haberi geldi hataya çok ilginç
-
Daha doğrusu mavi ışık parladıktan sonra tweet arama kısmına deprem yazdım bazı kullanıcılar deprem I oldu yazmış.
-
Bu ışık parlamasının depremle ne bağlantısı var taa Kocaeliden gördüm
-
- Resmi Gönderi
Herkese iyi geceler iyi forumlar. Kocaeli bölgesinde yaşayan kimse yok mu arkadaşlar, aydının belirtmiş olduğu şeyler ile bağdaşan nitelikte bilgi var mı ?
-
Herkese iyi geceler iyi forumlar. Kocaeli bölgesinde yaşayan kimse yok mu arkadaşlar, aydının belirtmiş olduğu şeyler ile bağdaşan nitelikte bilgi var mı ?
Hocam direkt o ışığı görünce x arama çubuğuna deprem yazma sebebim daha önce bu tarz bildirimleri haberde gördüğümden dolayı. Acaba mı diyip baktım harbiden de deprem oldu yazan kullanıcılar gördüm
-
İstanbuldan da bildirenler var deprem diye ama haberlere düşecek kadar değil herhalde
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Bir tek ben mi fark ettim fakat, çaycıların toptancılardan aldığı aynı marka çayların tadı çok daha güzel ve kaliteli oluyor. Marketlerde oldukça erişebilir olan aynı model çaylarda oldukça lezzet eksikliği var. Araştırılması lazım bence, çok ilginç...
-
Zamanında Haluk Levent'e güvenmiyorum dediğim için yakın çevrem tarafından tepki almıştım

(Mesajım siyasi algılanılacaksa silinebilir.)
-
Bir tek ben mi fark ettim fakat, çaycıların toptancılardan aldığı aynı marka çayların tadı çok daha güzel ve kaliteli oluyor. Marketlerde oldukça erişebilir olan aynı model çaylarda oldukça lezzet eksikliği var. Araştırılması lazım bence, çok ilginç...
Dışarıdakine daha çok para verdiğin içindir Yusuf

Psikolojik bir temeli vardır mutlaka. Pazarlamada plasebo etkisi mi desek ?
-
Dışarıdakine daha çok para verdiğin içindir Yusuf

Psikolojik bir temeli vardır mutlaka. Pazarlamada plasebo etkisi mi desek ?
Hiç alakası yok ciddi tat farkı var eminim. Fark etmek isteyen fark ediyor
-
Hiç alakası yok ciddi tat farkı var eminim. Fark etmek isteyen fark ediyor
Doğrudur. Dışarıda içtiğim çay, kahve vb. evde daha kolay ulaşılabilir yiyecekler, bana, senin aksine, daha lezzetsiz geliyor.
-
Doğrudur. Dışarıda içtiğim çay, kahve vb. evde daha kolay ulaşılabilir yiyecekler, bana, senin aksine, daha lezzetsiz geliyor.
Her yerden içilmez,
haneye git iç ,bence -
Ben kahvelerde çok
içtim. Hepsi de güzel değil yani -
Ben kahvelerde çok
içtim. Hepsi de güzel değil yaniBüyük oranda Çayı nereden aldıklarına göre değişiyor.
-