- Resmi Gönderi
Hayırlı geceler herkese..
Buzul bir bütün olarak ters mi döndü?
883 B görüntüleme • 8 B likes | Reel by Suulut Geisler
www.facebook.com
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHayırlı geceler herkese..
Hayırlı geceler herkese..
Geloooooo 
İyi geceler
Bir şey diyeceğim bir işte 9 saatten fazla çalışanlar hayattan bir şey anlıyor mu? Ve bu kadar çalışmanın mantıklı olmadığını düşünüyor musunuz? Doktor vs meslekler haricinde
Geloooooo
![]()
İyi geceler
İyi geceler
Bir şey diyeceğim bir işte 9 saatten fazla çalışanlar hayattan bir şey anlıyor mu? Ve bu kadar çalışmanın mantıklı olmadığını düşünüyor musunuz? Doktor vs meslekler haricinde
Bizde mantık işlemez ki Yusuf...Hayat standartlarımız nereye yön veriyorsa orada olmak zorunda kalıyoruz.
8 saat sonrası her türlü iş insanı bunaltır. Lakin fazla çalışalım,güzel para da alalım da deriz bazen..Yaşam idamesini azda olsa iyiye çekmek için insan kendi rahatlığından feragat eder.. Sebep? Daha iyi yaşam koşulları,daha iyi aile yaşantısı,daha iyi eğitim vsvs için.Velhasıl kişiye göre değişen cevaplara gebe bir soru sormuşsun.
Ben böyle yazdım,bir başka arkadaş ise tam tersini savunabilir
Yaşam idamesini azda olsa iyiye çekmek için insan kendi rahatlığından feragat eder.. Sebep? Daha iyi yaşam koşulları,daha iyi aile yaşantısı,daha iyi eğitim vsvs için
Çalışma süresi uzun olunca yaşam idamesi zaten baştan gider abi. Evinde ekmeğin suyum olsun diyip 10-12 saat çalışırsa bir insan bence o insanın hayatı kötüdür. Hayatını çalışmaktan ibaret yapmayı Ben savunmuyorum.
10 saat çalışıyordum 07:00-17:00 çalışma saatlerim vardı. Cumartesi-Pazar tatildi.
Şu an 8 saat 3 vardiya çalışıyorum,Cumartesi'de dahil.
Sen hangisini tercih ederdin?
10 saat çalışıyordum 07:00-17:00 çalışma saatlerim vardı. Cumartesi-Pazar tatildi.
Şu an 8 saat 3 vardiya çalışıyorum,Cumartesi'de dahil.
Sen hangisini tercih ederdin?
Hiç birini. Bir kere sistem hepten acımasız ve yanlış.
Hiç birini. Bir kere sistem hepten acımasız ve yanlış.
Memur değilsen, patron değilsen ya da varlıklı bir ailenin varisi değilsen, tercihler bunlar genelde, daha beterleri de var. Onları saymıyorum bile.
Memur değilsen, patron değilsen tercihler bunlar genelde, daha beterleri de var. Onları saymıyorum bile.
Allah razı mı bu sistemden onu sormak lazım kendimize.
Allah razı mı bu sistemden onu sormak lazım kendimize.
Zengin isen zekâtını verdiğin sürece sorun yok..
Hayatını çalışmaktan ibaret yapmayı Ben savunmuyorum.
Savunan olmadı ki..Zorunluluk, sorumluluk o yöne iter..Neyse bakalım sen ve arkadaşlar en iyisine kavuşun inşaallah
Zengin isen zekâtını verdiğin sürece sorun yok..
8 saatten fazla çalışmayı savunuyorsunuz şaka gibi.
Normalde olması gereken sabah 8 akşam 4 stabil. Zorunlu olduğunuz için 8 saatten fazla çalışırsınız sorun yok ama kalkıpta normalleştirmeyin
8 saatten fazla çalışmayı savunuyorsunuz şaka gibi.
Belli bir çark var ve dönmek zorunda, herkes farklı kulvarlarda bir iş yapıyor. Arz talep meselesi, üretim ve tüketim olmak zorunda, şöyle söylim. Aslında hayatın her aşamasında mutlaka çalışma var. Şartlar farklı olsa da belli bir hedefin varsa, çalışmak zorundayız.