Maltepe kartal pendik sizde bekleyin örtü
Kış Basliyor
- 

- 
			Z.burnu Bakırköy Üsküdar sahillerde dahil olmak üzere 18 inde örtüye hazır olsun. Üsküdar örtü alırsa o sistem İstanbul efsanesi olur :D 
- 
			Ecmwf akşam güncellemesi 20si sonrası için çok bozdu üstad. Senin yorumun nedir? Orta kuvvette sistem olur.heryerde örtü olur ama efsane değil. 
- 
			Hocam 23 ocağı soylemiştiniz tarih olarak o sistemde beklentiniz nedir 21 gece gelecek gibi duruyor.yada 22 sinde.ortta kuvvette sistem. 
- 
			Hocam CFS modeli 85 saat de olmasına rağmen yani 18.19 sistemini daha da kuvvetlendir di CFS hayel dünyasında mı Yoksa gerçekten Doğru yolda mı 🤔🤔 Bence doğru yolda. 
- 
			peki hocam 23 sistemi içinde orta kuvvet dediniz. Efsane şubat a mı kaldı? 
- 
			8 ocak 2019 sistemi gibi mi? 
- 
			21 gece gelecek gibi duruyor.yada 22 sinde.ortta kuvvette sistem. Hocam kusura bakmayın cvblarsaniz sevinirim iç Anadolu nasil etkilenir çiftciyimde yağış ve kar durumunu merak ediyorum saygilar 
- 
			Z.burnu Bakırköy Üsküdar sahillerde dahil olmak üzere 18 inde örtüye hazır olsun. Hocam peki Kadıköy ün yüzü bu sene gülecek mi 
- 
			Hocam kusura bakmayın cvblarsaniz sevinirim iç Anadolu nasil etkilenir çiftciyimde yağış ve kar durumunu merak ediyorum saygilar Soğuk ve karlı. 
- 
			Efsane-Semih abi Kocaeli için varmı güzel bi beklentin bişeyler söylermisin ben bu kış hala kar görmedim 
- 
			Efsane-Semih abi Kocaeli için varmı güzel bi beklentin bişeyler söylermisin ben bu kış hala kar görmedim 18 gece 19 kar görürsün.ortu olur. 
- 
			Selamun aleyküm hocam... şubat ayında sibirya kökenli sistem belirtisi varmı? Saygılar sevgiler.. 
- 
			18 gece 19 kar görürsün.ortu olur. Hocam dogu karadeniz kiyilari icin subatta kar ihtimali var mi 
- 
			21 Ocak ile 30 Ocak arası Edirne de kalacağım. Umarım o balkanlardan gelen soğuk ve yağışlı hava dalgası bana denk gelir :D Gelir değil mi canım hocam ? :D 
-