hocam bunun daha ikinci dalgası var 15-20 cm alırsak ben şahsen şükür namazı kılacam her daim şükür etmemiz lazım
İç Anadolu Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Tahmin Yorumu
-
-
- Resmi Gönderi
Genel olarak bakarsak 15 sabah Eskişehir den başlayarak Ankara ve çevresi akşama doğru direk kar olarak başlayacak daha sonra dogumuza ve güneye yayikacak 16 sında tüm bölge kar alacak 17 si gece yağış batıdan başlayarak kesilmeye başlıyor
Cm işine girmeden her il en az ,10 cm kar alacak şunu da belirtim soğuk çok iyi eksili değerler yağışlar beklenen fazla örtü yapabilir
Sorularınız varsa yanitlayabilirim
-
- Resmi Gönderi
hocam bunun daha ikinci dalgası var 15-20 cm alırsak ben şahsen şükür namazı kılacam her daim şükür etmemiz lazım
Tebrikler hocam
-
göller yöresi ve konya nın batısı şanslı görüyor musunuz hocam ?
-
İncek'e çok kar yağarmı :D
-
- Resmi Gönderi
göller yöresi ve konya nın batısı şanslı görüyor musunuz hocam ?
Çok şanslı arkana yaslan pazartesi yi bekle hocam ?
-
- Resmi Gönderi
İncek'e çok kar yağarmı :D
Tükürsen kar olur o derece ?
-
-
inşallah tüm yurdumuza güzel yağar
-
- Resmi Gönderi
Kar haritalarına pek takılmayın biz karasal bolgeyiz 1 mm 2 cm bile olabilir birde tipi olcak gerisini siz düşünün ?
-
Tükürsen kar olur o derece ?
Ah hocam hiçbiyere yağmasa oraya yine yağar. Mayıs sabahı uyanıp kar görmüşlüğüm var.
-
- Resmi Gönderi
Ah hocam hiçbiyere yağmasa oraya yine yağar. Mayıs sabahı uyanıp kar görmüşlüğüm var.
İncek Yapracık ve Elmadağ her zaman şanslı bölgeler hep ilk gol haberi oralardan geliyor bu sefer İncek 30 cm zorlar gibi geliyor
-
İnşallah tüm bölgemiz sevinir hayırlı bereketli gelsin. Hocam Kırıkkale 30 u zorlar mı sizce ?
-
- Resmi Gönderi
İnşallah tüm bölgemiz sevinir hayırlı bereketli gelsin. Hocam Kırıkkale 30 u zorlar mı sizce ?
Yaso turnayı gözünden vurdun bu sefer ?
-
- Resmi Gönderi
Eps daha güzel geliyor
-