ECMWF — GFS MODEL PAYLAŞIMI
- 
						Sinan 
- 
					31 Aralık 2024 15:32 
- 

Kapalı 
- 

- 
			- Resmi Gönderi
 O yukarıdaki-16 da istiyoruz. -16 gelmesi birşey ifade etmez Sinoptik yağışa uygun olması lazım yoksa şuan bile kar yağar her yere 
- 
			- Resmi Gönderi
 Karadeniz olmasa o -16 yürür gelir kırım civarı çıkıp oradan ukranya üzerinden Trakya ya geçmesi lazım 
- 
			- Resmi Gönderi
 The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 
- 

- 

- 
			- Resmi Gönderi
 The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 
- 
			- Resmi Gönderi
 Normalde beni bu saatlerde görmen çok zor Uyurum ben Ben atıyorum zaten Athena 
- 
			- Resmi Gönderi
 karadeniz suyundan olsa gerek kesin sadece İstanbul hariç tüm yurt eksili hanelerdeThe content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 
- 
			- Resmi Gönderi
 Gündüz bile 0'ı geçmez ülke genelinde. İnanılmaz soğuklar 
- 
			- Resmi Gönderi
 Aboo -16 Kırım'dan devam ediyor acaba istediğimiz mi olacak  
- 

- 
			- Resmi Gönderi
 karadeniz suyundan olsa gerek kesin sadece İstanbul hariç tüm yurt eksili hanelerdeThe content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Eksilisinide atarız The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 
- 
			- Resmi Gönderi
 Bıkmam yazarım,yine yazayım Takip fena değil, yorumlar var, paylaşım var, sorular var, cevaplayan ustalar var ama beğeniler yine yok. Paylaşım yapan arkadaşlara beğeni atmayı ihmal etmeyelim. Eline sağlık, buradayız demek için, teşekkür için beğeni atalım 
- 
			- Resmi Gönderi
 athena rotayı takip etThe content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 
-