The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturThe content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Az işim var,sistem size teslim... Yanık, yırtık, kırık,defo, patlat, çatlak olmasın sakın
Tamam mı abiler?
24 Saate dönüyorum soğuklar toparlanmaya başladı.
Kar haritasını ne zama yansır vcünkü hep istanbul 13 cm kalmis
Takılma o kısma DEK sistemlerinde kar haritası bu şekilde görünür. İstanbulun her tarafı denizle çevrili olduğu için yanılma oluyor.
Az işim var,sistem size teslim... Yanık, yırtık, kırık,defo, patlat, çatlak olmasın sakın
Tamam mı abiler?
Merak etme abim ![]()
![]()
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Sistemin kralı Kocaeli Sakarya
Sistemin kralı Kocaeli Sakarya
Abi senin tahminine göre Kocaeli kıyı kaç cm görür bu görüntüye göre ?
Doğu marmara nerede göremiyorum
Cm mi bu hocam
gem-gfs-control batılı ukmo ecmwf (hatta bir nebze de icon) doğulu. sistem süresi bu kadar yakınken savaş çıkması çok stresli kazanan taraf gfs-gem olur umarım.
Ortalasınlar en iyisi
Cm mi bu hocam
Cm değil de yine de gömer zaten yağışın hepsi tutmayacak
Gece Trakya’dan sokar sabah yine orta Karadeniz’e döner çok ilginç bi model bu Gfs bakalım artık
Ecmwf gece paylaşacak yoksa alıyorum
Abi senin tahminine göre Kocaeli kıyı kaç cm görür bu görüntüye göre ?
Valla o iş sıkıntı soğuklar güzel yağış var ama neme havaya bakmak lazım. Hava çok kurursa toz yağar durur
fazla cm için nem lazım ama modeller cm düşük tutun diyor evet 3 günlük aralıksız dek var ama eskiler iyi bilir bir dek gelirdi 1-2 saate 15-20 cm kar yapar geçerdi burda 3 günden bahsediyoruz. Kısaca havanın kurumadıgi yerler ihya olur fazlası bile gelir ama havanın düşük kaliteli yerlerinde kum tipi yağışlar görürüz.