- Resmi Gönderi
İKİNCİ YARI
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturİKİNCİ YARI
03 HAZİRAN
ECMWF
SABAH GÜNCELLEMESİ
03 HAZİRAN
GFS
ÖĞLE GÜNCELLEMESİ
İLK YARI
İKİNCİ YARI
03 HAZİRAN
GFS
AKŞAM GÜNCELLEMESİ
İLK YARI
İKİNCİ YARI
Akşam gfs güncellemesi sıcak çıktı gibi duruyor diyagramı bekleyelim desteklerse serin süresi çok kısa olup tekrar Afrika gelecek gibi duruyor
Edit evet ana senaryo sıcak çıkmış ama ortalama yükselmiş 1 2 günlük normalden sonra yeniden artışa geçiyor haziran son hafta sinyal var
03 HAZİRAN
ECMWF
AKŞAM GÜNCELLEMESİ
Ecmwf güncellemesi gfsye göre az farklı sıcaklıklar kademe kademe artacak ayın 9 da pik 10 ile beraber tekrar düşüş düşüşten kastım büyük bir serinlik değil ama gece cam kapattirabilir bayramla beraber poyraz devreye girecek şuan az esen rüzgar kuvevetlenecek beraberinde nemi de getiriyor onuda söylemek lazim
Uzun vadede durumlar ne
Suan Afrika sistemi giriş yapıyor ayın 10 kadar etkili olucak yine söylüyorum EXTREME YOK normal yaz havası yasiycaz extreme geçen sene tam bugün yaşamıştık hatırlarsak 36 37 gören istasyon vardı istanbul da devamında 10 15 arası düşüş var yağış ihtimali de az da olsa var ayın tam ortasında yeniden Afrika bekliyorum uzun vade olduğu icin extreme mi bilemeyiz gözüken yine normal yaz sıcağı olacağı ayın 20 21 civarında tekrar düşüş var dalgalı bir seyir seyrediyor
Haziran dalgalı seyrediyor ama bir yerden sonra süresi uzun ve güclı Afrika görebiliriz modellerde gözüme çarpan basranin aktif olması güney doğuya zorluk yaşatabilir
Furkan190355 eline emeğine sağlık abim teşekkürler 👏
Whisper Ben teşekkür ederim abi elimden geldiği kadar
Furkan emeğine sağlık kardeşim.
03 HAZİRAN
GFS
GECE GÜNCELLEMESİ
İLK YARI