İstanbul Meteorolojik Hava Durumu

• Abartmasak. Normal bir yağış durumu. Bu yağışlara bölgelerimiz çok hasret kalmıştı. Sanki büyük bir afet gelecekmiş gibi, havasından vazgeçelim. Bu yağışları ileriki yıllarda çok çok özleyeceğiz.

Abartma durumu yok anormal düzeyde yağışların çok kısa sürede İstanbul gibi bir metropole düşüyor olması belli sıkıntılar yaşatır. Şehir merkezine ulaşan kısım en basitinden trafiği kitler, sıkıntıdan kastımın bu olduğunu anladığınızı düşünüyorum. Sel ve su baskını riski ise yerleşim yerlerinin kötü olması ve değişen iklim düzeninde, özellikle bu tarz yağışlarda hep varolacak. Zaten devlet tarafından bile uyarıları yapılmakta. Ve evet güzel organize olan bir squall line görüntüsü var radar üzerinde. Genede uyarınızı dikkate alıp ona göre yorum yapacağım.

‘’Pressure is a privilege’’

• The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Üzerimizde mor var yusser

Dışarıda deneyimledim kıraathanedeki abilerle okey atıyorum şu an 😀

‘’Pressure is a privilege’’

• Resmi Gönderi

Abartmasak. Normal bir yağış durumu. Bu yağışlara bölgelerimiz çok hasret kalmıştı. Sanki büyük bir afet gelecekmiş gibi, havasından vazgeçelim. Bu yağışları ileriki yıllarda çok çok özleyeceğiz.

Bende senden yine rica edeyim..

Varsa tahminin sende lütfen onu yaz,her yazılan mesaja,tahmine cevap vermek zahmetine girme.

• Resmi Gönderi

hava2023

Yazdığım mesaja emoji atmışsın dikkatimi çekti bende yine yazayım.

Yazmandan memnunuz,herkes fazlaca yazsa bizde daha canlı oluruz forum olarak.

Sadece senden ricamı anlamışsındır sanırım.

Yazmak, tahmin serbest (konusuna) eleştiri ise dozunda tabi ki oda serbest.

• Resmi Gönderi

Abartmasak. Normal bir yağış durumu. Bu yağışlara bölgelerimiz çok hasret kalmıştı. Sanki büyük bir afet gelecekmiş gibi, havasından vazgeçelim. Bu yağışları ileriki yıllarda çok çok özleyeceğiz.

O sırada 2 üst sokağım

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.