-0.2 dereceyiz ve bant yakaladık 😎
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu
- 

- 
			- Resmi Gönderi
 Hocam Bayrampaşa ne olur onumuzdeki saatlerde yogun kar 5-10 cm direk. bak bakalim bi camdan. 
- 
			Radari takip edin. Illaki o taraflari da bir bant olusur onumuzdeki 2 gunluk surecte. Dedigim gibi sans isi DEK vuruyor zaten sürekli ama yerler asla tutmadı... sıcaklık sorunu da yok anlamsız şu anda 
- 
			onumuzdeki saatlerde yogun kar 5-10 cm direk. bak bakalim bi camdan. Hocam burda zaten yerde bi 5 cm var üzerine eklesek 15 falan olur o zaman  
- 
			- Resmi Gönderi
 Hocam burda zaten yerde bi 5 cm var üzerine eklesek 15 falan olur o zaman  orda olsam bilirimde. gelen bulutun gucunu olcemiyorum. bulut kalinligina bakiyorum. lakin dikey hamleler var bir anda derinlesip yada incelebiliyor. 
- 
			- Resmi Gönderi
 wriscuttern yarın bunun 5 6 saat halini alabiliriz arpegeye göre 🙂 
- 
			DEK'ler kuzeyden güneye inene kadar eriyor resmen inanılmaz yani nerdeyse 2 saattir aralıklarla dek bandındayım asla yerler tutmadı o kadar haftalardır sistem takip ettik inşallah durum değişiyor moraller yerlerde 
- 
			- Resmi Gönderi
 DEK'ler kuzeyden güneye inene kadar eriyor resmen inanılmaz yani nerdeyse 2 saattir aralıklarla dek bandındayım asla yerler tutmadı o kadar haftalardır sistem takip ettik inşallah durum değişiyor moraller yerlerde ortuyu alirsin sende birazdan 
- 
			ortuyu alirsin sende birazdan Allah büyük 
- 
			belki abartıyor diceksiniz ama ben 2017 den beri böyle yoğun bir kar görmedim karşı binalar zor gözüküyor 
- 
			Hocam Bayrampaşa çatılar 10 cm oldu 
- 
			Hocam Bayrampaşa çatılar 10 cm oldu esenlerde şuan ayak değmemiş yerler ve arabaların üstü öyle 
- 
			s.gazide Dokunulmamış alanlarda diz boyu kar var. Ana yollar buz tutmuş asfalt gözükmüyor. Muazzam 
- 
			- Resmi Gönderi
 Hocam Bayrampaşa çatılar 10 cm oldu 15 cm olucak o zaman  
- 
			s.gazide Dokunulmamış alanlarda diz boyu kar var. Ana yollar buz tutmuş asfalt gözükmüyor. Muazzam 2022 marta doğru giidiyoruz şimdiden 
-