Hakikaten bu kadar yaygaraya değdi mi acaba…
Anlık olarak bütün karlar eridi. DEK sistemlerinin sıkıntısı işte. Durduğu zaman özellikle öğlen olağanüstü eriyor.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHakikaten bu kadar yaygaraya değdi mi acaba…
Anlık olarak bütün karlar eridi. DEK sistemlerinin sıkıntısı işte. Durduğu zaman özellikle öğlen olağanüstü eriyor.
Dek şartları bu maalesef. Akşam ve geceye odaklanalım şartlar il geneli için bu zaman diliminde çok daha iyi hale gelecek.
Böyle kütleler geldide bizim mi haberimiz yok
DEK sistemi olduğunu bile bile takip ettim bu sistemi. Ancak bu kadar köpürtülüp böyle hayal kırıklığı çıkan bir sistem hatırlamıyorum. bırak konumumu beylikdüzü 0 cm kar…
Şu sistem bi geçsin de twitterdaki belli başlı sayfaları halkı korkuya teşvikten cimere kadar şikayet edicem.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Şu gösterdiği abyi takip etmek lazım. Ona bağlı olarak gündüz şartlar bozulmuş olabilir mi ?
DEK sistemi olduğunu bile bile takip ettim bu sistemi. Ancak bu kadar köpürtülüp böyle hayal kırıklığı çıkan bir sistem hatırlamıyorum. bırak konumumu beylikdüzü 0 cm kar…
Şu sistem bi geçsin de twitterdaki belli başlı sayfaları halkı korkuya teşvikten cimere kadar şikayet edicem.
Daha 2 gün var
Şu gösterdiği abyi takip etmek lazım. Ona bağlı olarak gündüz şartlar bozulmuş olabilir mi ?
Görselde ki ne uygun dek geldi ama doğulu batılı veya güçsüz
Görselde ki ne uygun dek geldi ama doğulu batılı veya güçsüz
O zaman ab alanındaki ufak bir oynama dekleri kaydırmış olabilir. Ya da modelin beklediğinden 2-3 saat geride olabiliriz o abye göre
Sıcaklık 3 dereceyi geçti
Karlar hep eridi çok üzücü ya
Hiç bir model rüzgar yönünü tam anlamıyla bilemedi o yüzden Avrupa yakası şanssız bir durumda kaldı diye düşünüyorum.
Acaip kütle oturdu Sultanbeyli yıkılıyor tipiden 20dkdir
3 te radar takibi wriscuttern ![]()
Değişik hayatlar ![]()