Üzerime gelen kütle batıya doğru genişleyip 35dbz oldu beni boş geçti 🙃
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu
-
-
Üzerime gelen kütle batıya doğru genişleyip 35dbz oldu beni boş geçti 🙃
Çatalcaya kadar genişlemiş 😬
-
konumuma kütle gelme sıklığı arttı ama tutuyor eriyo anlamadım -1 derece hava
-
Buzlanmaya dikkat edelim, gece boyu ara ara kütleler uğrayacak. Yağış az ama tutma oranı yüksek.
GFS diyagramında kararsızlık hakim (her zamanki gibi 🙃) Mart ayında olduğumuzu ve kışın bitmesine az bir zaman kaldığını unutmadan takibe başlanabilir 🫡
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bu sistemden son bir görüntü, konumum adına sistemin pik noktası olan cuma sabahından 🙂
Watch unnamed | Streamablestreamable.com -
Bundan sonra gece saatlerinde 3 4 kütle vurur sonra sistem biter ayazı başlar
-
- Resmi Gönderi
Şöyle bir soğuklar var ve İstanbul istediğini alamadı (Esenler) Şaka gibi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Sinan yağışın karayelle şehre girip devamında -13 ile siklonik kar aldığımız evren 😬
-
Güzel bir kütleyle veda moduna geçiyorum. Şu sıralar çok huzurlu bir ortam var ve açıkcası bu sakinlikte yağışın tuttuğuna uzun süredir şahit olmamıştım 🙃
-
- Resmi Gönderi
Vallahi burası beni cezbetmedi Esenler dışarı çıkasım gelmedi .
-
Bu kütle sayesinde eriyen yerler beyazladı. İyice yoğunlaştı, güzel bir sürpriz oldu

-
- Resmi Gönderi
Bu kütle sayesinde eriyen yerler beyazladı. İyice yoğunlaştı, güzel bir sürpriz oldu

Parka 5 cm eklemiştir bu yollar bile beyazladi
-
Parka 5 cm eklemiştir bu yollar bile beyazladi
Öyle duruyor. Yarın sabah gene gezinti gözüktü bana

Radar ve uydu görüntüsü güzel, sıcaklıklarda dip olduğuna göre sabaha güzel sürprizler olabilir
-
Eren baya tutmuş la.
Bu kütle > 2022-23 + 2023-24
-
- Resmi Gönderi
Öyle duruyor. Yarın sabah gene gezinti gözüktü bana

Radar ve uydu görüntüsü güzel, sıcaklıklarda dip olduğuna göre sabaha güzel sürprizler olabilir
Gece yollar tutar sabah ortuyle uyaniriz gibi araç üstleri full buz kar diye elimi attım elimi kesti
-