Sistem bitmiştir benim adıma bundan sonra Havada belkide 15 20 dakikalık tek tük sağlam yağış görürüz diye düşünüyorum
güzeldi hevesimizi aldık çok şükür ![]()
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSistem bitmiştir benim adıma bundan sonra Havada belkide 15 20 dakikalık tek tük sağlam yağış görürüz diye düşünüyorum
güzeldi hevesimizi aldık çok şükür ![]()
Üzerime gelen kütle batıya doğru genişleyip 35dbz oldu beni boş geçti 🙃
Üzerime gelen kütle batıya doğru genişleyip 35dbz oldu beni boş geçti 🙃
Çatalcaya kadar genişlemiş 😬
Buzlanmaya dikkat edelim, gece boyu ara ara kütleler uğrayacak. Yağış az ama tutma oranı yüksek.
GFS diyagramında kararsızlık hakim (her zamanki gibi 🙃) Mart ayında olduğumuzu ve kışın bitmesine az bir zaman kaldığını unutmadan takibe başlanabilir 🫡
Bu sistemden son bir görüntü, konumum adına sistemin pik noktası olan cuma sabahından 🙂
Bundan sonra gece saatlerinde 3 4 kütle vurur sonra sistem biter ayazı başlar
Şöyle bir soğuklar var ve İstanbul istediğini alamadı (Esenler) Şaka gibi
Sinan yağışın karayelle şehre girip devamında -13 ile siklonik kar aldığımız evren 😬
Güzel bir kütleyle veda moduna geçiyorum. Şu sıralar çok huzurlu bir ortam var ve açıkcası bu sakinlikte yağışın tuttuğuna uzun süredir şahit olmamıştım 🙃
Vallahi burası beni cezbetmedi Esenler dışarı çıkasım gelmedi .
Bu kütle sayesinde eriyen yerler beyazladı. İyice yoğunlaştı, güzel bir sürpriz oldu ![]()
Bu kütle sayesinde eriyen yerler beyazladı. İyice yoğunlaştı, güzel bir sürpriz oldu
Parka 5 cm eklemiştir bu yollar bile beyazladi
Parka 5 cm eklemiştir bu yollar bile beyazladi
Öyle duruyor. Yarın sabah gene gezinti gözüktü bana ![]()
Radar ve uydu görüntüsü güzel, sıcaklıklarda dip olduğuna göre sabaha güzel sürprizler olabilir
Eren baya tutmuş la.
Bu kütle > 2022-23 + 2023-24
Öyle duruyor. Yarın sabah gene gezinti gözüktü bana
Radar ve uydu görüntüsü güzel, sıcaklıklarda dip olduğuna göre sabaha güzel sürprizler olabilir
Gece yollar tutar sabah ortuyle uyaniriz gibi araç üstleri full buz kar diye elimi attım elimi kesti