Bayrampaşa’da galiba son örtüsünü aldı
yağdı eridi yağdır eridi yağdı ……. Ama bu kışı kapatırken son kar yağışımı izlemek güzel oldu
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu
-
-
Sistemin 5. ve son örtüsü ✅
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
istanbuldan Ardahana taşınıyorum,herzaman soğuk garanti,kafa yormaya gerek kalmaz,yok sistem dogulumu yok batılimi diye
-
- Resmi Gönderi
İYİ YAĞMIŞ YİNE BEN BAKMADIM AMA KENARLAR TUTMUŞ KALDIRIMLARDA FALAN
-
- Resmi Gönderi
wriscuttern sisteminm son yağışını 1 gibi alıcaz sanırım
-
Vali tatil olmayacağını açıkladı
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Sabah feci buzlanma vardı. Küçük öğrenciler, özelliklede servisle gidenler nasıl gittiler acaba ?
Saat 10:00 itibarıyla 0 dereceye anca geldik.
Eren dün bu saatlerde kar daha azdı. Buzlanmanın etkisi hala devam ediyor, erime çok az -
Güneş gören yerler bile buz hala
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Sabah feci buzlanma vardı. Küçük öğrenciler, özelliklede servisle gidenler nasıl gittiler acaba ?
Saat 10:00 itibarıyla 0 dereceye anca geldik.
Eren dün bu saatlerde kar daha azdı. Buzlanmanın etkisi hala devam ediyor, erime çok azSabah kalktım 7 de baktim dışarı yine kar yağdı sandım camurdu her yer dışarı çıkınca kütür kütür buz olduğunu farkettim
-
- Resmi Gönderi
Tatil edilmeliydi okullar
-
Kesinlikle.
Tatil edilmeliydi okullar
0 metrede bile katur kutur kar üstünde yürüdüm bu sabah
-
Şimdiden eksilere inen ilçeler var. Bu gece ve sabah erken saatlerde buzlanmaya karşı dikkatli olalım 🫡
-