- Resmi Gönderi
Şurayada kocaman küçük bir not bırakıyorum
İstanbul ‘a kar 20-25 Nisan civarında yapabilir tutucu şekilde . Sağlık sorunlarım devam ettiği için çok ayrıntıya giremedim.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturŞurayada kocaman küçük bir not bırakıyorum
İstanbul ‘a kar 20-25 Nisan civarında yapabilir tutucu şekilde . Sağlık sorunlarım devam ettiği için çok ayrıntıya giremedim.
Geçmiş olsun üstad
Bu hava Zonguldak'a ne zaman ulaşır anlık 7.5 derecedeyiz daha
Karayel çok yatık anadolu yakasının belli bir kısmı deklerden yararlanabiliyor.
Güncel istanbul diyagramı
Geçmiş olsun arkadaşlar,Allah beterinden korusun hepimizi
Modellere göre önce saglam kısa süreli bir Afrika gözüküyor istanbul 30 dereceleri geçebilir sonrası lodos arkası sağlam oraj gibi duruyor
Burayada ekleyelim. Pek ilgilenemiyorum bu ara okul iş vs… derken gidişat bu şekilde. Pazar günü mayıs için rekor sıcaklıklar gelme ihtimali var, şu anlık sadece ihtimal…
Burayada ekleyelim. Pek ilgilenemiyorum bu ara okul iş vs… derken gidişat bu şekilde. Pazar günü mayıs için rekor sıcaklıklar gelme ihtimali var, şu anlık sadece ihtimal…
Pazar günü ICON hariç aşırı sıcakları destekleyen model yok. Sonrası ise furkanın dediği gibi gözüküyor.
Soğuk hava tam tersi psikolojime iyi gelirken, sıcak hava iyice batırıyor. 3-4 ay çekeceğim var belli.
Bu akşam boğaza yakın Güney ilçelerde hava sıcaklığı rahatsız edici gibi.
Çok basık bir hava var 3 4 gün daha cekicez sonrası serinlik ve yağış
Yazın fragmanı gibi
Gfs ve ecm diyagramlarına göre bugün(cumartesi) ve özellikle pazar günü hava bunaltıcı olucak pazartesi sabahına doğru serim ve yağış giriş yapar yaklaşık 1 hafta normal ve normal altı gecicek bayramla birlikte yeni sıcak havamız ufukta gözüküyor