- Resmi Gönderi
Geçmiş olsun arkadaşlar,Allah beterinden korusun hepimizi
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturGeçmiş olsun arkadaşlar,Allah beterinden korusun hepimizi
Modellere göre önce saglam kısa süreli bir Afrika gözüküyor istanbul 30 dereceleri geçebilir sonrası lodos arkası sağlam oraj gibi duruyor
Burayada ekleyelim. Pek ilgilenemiyorum bu ara okul iş vs… derken gidişat bu şekilde. Pazar günü mayıs için rekor sıcaklıklar gelme ihtimali var, şu anlık sadece ihtimal…
Burayada ekleyelim. Pek ilgilenemiyorum bu ara okul iş vs… derken gidişat bu şekilde. Pazar günü mayıs için rekor sıcaklıklar gelme ihtimali var, şu anlık sadece ihtimal…
Pazar günü ICON hariç aşırı sıcakları destekleyen model yok. Sonrası ise furkanın dediği gibi gözüküyor.
Soğuk hava tam tersi psikolojime iyi gelirken, sıcak hava iyice batırıyor. 3-4 ay çekeceğim var belli.
Bu akşam boğaza yakın Güney ilçelerde hava sıcaklığı rahatsız edici gibi.
Çok basık bir hava var 3 4 gün daha cekicez sonrası serinlik ve yağış
Yazın fragmanı gibi
Gfs ve ecm diyagramlarına göre bugün(cumartesi) ve özellikle pazar günü hava bunaltıcı olucak pazartesi sabahına doğru serim ve yağış giriş yapar yaklaşık 1 hafta normal ve normal altı gecicek bayramla birlikte yeni sıcak havamız ufukta gözüküyor
bugün(cumartesi) ve özellikle pazar günü hava bunaltıcı olucak
Aslında dün ve evvelsi günde bunaltıcıydı.
Yalova merkez tarafında mor kütle var tuzladan gök gürültüsü simsek duyabiliyorum
Yalova merkez tarafında mor kütle var tuzladan gök gürültüsü simsek duyabiliyorum
Üsküdar da avanak ıslatan şeklinde bir yağış oldu.
Kesildi ama kış günü gibi esti ve üşüttü
Bugünkü yağmur Afrika tozu ile çamur yağışı yapmış arabaların üstünde çamur var
İstanbul da fena şeyler oluyor..
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Tam kırmızı kütleye denk gelmişsin, videoyu izleyince gördüm. dolu barındırabilir o kütle. Dolu yağdı mı? Abi.