İstanbul Meteorolojik Hava Durumu

• Ben dalga geçmiyorum düzgünce soru sordum laflarına dikkat et biraz kardeşş

Hocam şuan sıcak hava dalgası etkisindeyiz gece rüzgarın sert esmesiyle hava serinliyck sıcak seviyor olabilirsiniz ama özellikle İstanbul için bu değerlere alışık değiliz

Disarda çalışan emekçi arkadaşlarımız da var tatil için bile çok absürt bir hava herseyin fazlası zarardir

• Ben dalga geçmiyorum düzgünce soru sordum laflarına dikkat et biraz kardeşş

Ben dalga geçiyorsun demedim ki ?
    Hali hazırda hava 40 dereceyken mesajını ciddiye alamazdım. Ayrıca şu abilik taslama işlerinden de vazgeç. Sana hakaret etmeyen birine -laflarına dikkat et- diyecek özgüveni nereden buldun, anlayamadım.

‘’Pressure is a privilege’’

• Ben dalga geçiyorsun demedim ki ?
    Hali hazırda hava 40 dereceyken mesajını ciddiye alamazdım. Ayrıca şu abilik taslama işlerinden de vazgeç. Sana hakaret etmeyen birine -laflarına dikkat et- diyecek özgüveni nereden buldun, anlayamadım.

Derdin ne senin söyle bakım bana

• Derdin ne senin söyle bakım bana

Üstten üstten cevaplara devam... O zaman daha net konuşayım;

Öncelikle buradaki abilerim dostlarım ve kardeşlerim görevimde kalmama izin verdiği sürece, İstanbul sorumlusu olarak sorduğun herhangi bir soruyu cevaplamayacağım. Hatta bu mesaja atacağın alıntınında benim için bir önemi yok, istediğin gibi abilik taslayabilirsin benden bir cevap daha alamayacaksın.

Önceden dediğim gibi;

Abi senin troll olduğunu düşünüyorum artık. Kışın her yerde kar tutar sen ''kar bile yağmadı'' yazarsın. Yaz gelir çöl istersin, es kaza 45-50 derecelere çıksak ''benim bura neden 10 derece'' diyeceksin gibi hissediyorum...

Buradaki insanların iyi niyetlerini suistimal ettiğin sürece bana samimi gelmeyeceksin. Aykırı takılarak ancak sosyal medya vs... gibi ortamlarda laf dalaşına girmek, abilik taslamak, hoşuna gidiyor muhtemelen. Belkide farklı bir ego tatmin etme yöntemidir, bilemiyorum. Şimdi sessizce diğer insanlarında durumu farkettiği ve senin forumdan banlandığın gün için beklemeye geçiyorum. İyi akşamlar.

Bu konuya bilgi almak için girip, içinde bulunduğum saçma atışmayı okumak zorunda kalan herkesten özür dilerim...

İş ve okul düzenim dolayısıyla çok fazla ilgilenemediğim bir dönemdeyim. Furkan190355 abime ayrıca teşekkür ederim...

‘’Pressure is a privilege’’