Rüzgar karayelde geliyor sistem. Karayel değil de yıldız-karayel gelirse bence istanbul 30 cm kar alır. Zomguldak a bakin. Karayel olunca 50cm kar vermis
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu
-
-
Bünyamin sürmeli hoca YouTube canlı yayında 29-30 aralıktaki sistem için 2004 benzeri birşeye evrilmeye başladı dedi ben mi yanlış duydum

-
- Resmi Gönderi
Bünyamin sürmeli hoca YouTube canlı yayında 29-30 aralıktaki sistem için 2004 benzeri birşeye evrilmeye başladı dedi ben mi yanlış duydum

İyi demiş kendisini takip etmem fakat biz daha önce demiştik
-
29/30 aralık için şartlar iyileşmiş
500hpa -40 girişi var
850hpa bu şekilde
Ve yağış
Bu senaryoda yağışı yakalayan alanlarda yağış anında beyazlamalar olur.
-
-
-
31 aralık ve sonrası için ana senaryo en sıcak 2. senaryo
Ortalamada aşağı yukarı 1 derecelik düşüş var. (31 Aralık - 1 Ocak)
-
31 aralık ve sonrası için ana senaryo en sıcak 2. senaryo
Ortalamada aşağı yukarı 1 derecelik düşüş var. (31 Aralık - 1 Ocak)
-
1 Ocak sonrası için kararsızlık çok yüksek 240. saat itibarıyla
En sıcak senaryo 8.1
En soğuk senaryo -13.7
Tam bir vezir - rezil senaryosu, hayırlı geceler

-
Gfs ve control bariz sıcak çıktı gibi anladığım kadarıyla
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -

Favori senaryo
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -

İstanbul diyagramı karışık olduğundan İzmir diyagramıda atılabilir bu sayede kuzeyimizden kayıp giden sistemler elenir.
Burda ayın 1-2 si civarı incelenebilir
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Yakın vade için potansiyel artmaya devam ediyor. Önce önümüzdekine odaklanalım ❄️
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Yakın vade için potansiyel artmaya devam ediyor. Önce önümüzdekine odaklanalım ❄️
Eline sağlık
-