- Resmi Gönderi
Lapa lapa sulu sulu %97 mi
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturLapa lapa sulu sulu %97 mi
Bol sulu
Bol yıldızlı
Hava da da olsa görecez gibi
Hava da da olsa görecez gibi
Boğaz hattının özellikle kuzeyi ve anadolu yakası daha şanslı, aydos gülsuyu gibi yüksek kesimlerde ince örtü ihitmali olduğunu düşünüyorum.
Valla Esenyurt'ta geldim 4 aydır burdayım buraları da kurutucam nereye gitsem kuruyo 😂
Özellikle bu tarz kötü dizilimlerle gelen DEK sistemcikleri için şanssız bir konumdasın Sefa kazanccrüzgar profili tüm yağışı Sakarya -Sinop arasına taşıyor.
Sağlık olsun hocam
Valla Esenyurt'ta geldim 4 aydır burdayım buraları da kurutucam nereye gitsem kuruyo 😂
Estağfurullah hocam Hatay'dan fazla kar göreceğiniz kesin. Geçtiğimiz senelerde sizin konumunuzdan bir fotoğraf atmıştım (montun üzerindeki kar taneleri) Sahutt Hatay'ın yıllık kar ortalaması kolunda duruyor demişti ![]()
Estağfurullah hocam Hatay'dan fazla kar göreceğiniz kesin. Geçtiğimiz senelerde sizin konumunuzdan bir fotoğraf atmıştım (montun üzerindeki kar taneleri) Sahutt Hatay'ın yıllık kar ortalaması kolunda duruyor demişti
Hatay öyle hocam hava da görünce yılı bitiriyoruz biz 🙂
10 dakika yagsın olay tamam yılın karını gördük deriz
Benim telefonla anca bu kadar görsel abi Sinan ince taneli saf kar araba üstleri hafif tutuyo
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
wriscuttern Hatay'ın yıllık kar ortalaması kolunda duruyor👨🏼💻

Sefa kazancc şu dizilimden bile kar yağışı yakalamışız. Büyükçekmece civarına geldiğimde yerler buzdu, arabalarda ince bir örtü ve hafif hafif kar atıyordu. Büyükçekmecedeki kampüsün hatrı sayılır bir rakımı var. 2-3 saat orta kuvvette kar yağmıştı.
Diyagramda 6 ocak sonrası ortalama -5'e dayanmış (-16 veren senaryo var). Lodos arkası kar hazırlığı diyagrama yansıyor, olacak inşaallah.
Ben İstanbul'un 28 29 aralığında kar göreceğini düşünüyorum üst seviye soğuk ve karayel olcak