Çok kötü valla
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu
-
-
gece %50 üstü göremeyiz 2026 için
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 
Poyraz abi mi
-
- Resmi Gönderi
Poyraz abi mi
poyraz amma 850 de -12 ler falan var. 500 de cok soguk. o izobarlar degisir sinan abi.
en son ne zaman -42 li sistem almistik bi bakmak lazim. -
Bu bize yaramaz abi mehmet civan Batı Karadeniz için unutulmaz bir süreç olacak…
-
İzobarlar iyi degil ki yoksa gümbür gümbür şimşek ile kar yagisi izlerdik
-
- Resmi Gönderi
poyraz amma 850 de -12 ler falan var. 500 de cok soguk. o izobarlar degisir sinan abi.
en son ne zaman -42 li sistem almistik bi bakmak lazim.-42 bir lafım yok kar olacak ben başka bir şeye bakıyorum kısıtlı net pc yok arada kaldım
-
Yıl başı sisteminde İstanbul'un doğusu doğu marmara ve güney marmaranın belirli kısmı ancak faydalanacak gibi duruyor
-
Yıl başı sisteminde İstanbul'un doğusu doğu marmara ve güney marmaranın belirli kısmı ancak faydalanacak gibi duruyor
Şu anki görüntüde

Son 72’ye kadar takibe devam. Sonrasında sistem günü radara bakar payımıza düşeni izleriz.
-
Şu anki görüntüde

Son 72’ye kadar takibe devam. Sonrasında sistem günü diyagrama bakar payımıza düşeni izleriz.
Pazar bilemedin pazartesi akşam güncellemesinde bu işin son noktası konur diye düşünüyorum onun dışında soğuk kesin gibi sadece yağış faktörü değişiklik gösterebilir bu konumum açısından her ihtimalde az çok bir şey alacam gibi fakat İstanbul sıkıntıda yağış açısından.
-
- Resmi Gönderi
Bu bize yaramaz abi mehmet civan Batı Karadeniz için unutulmaz bir süreç olacak…
olcak olcak. bi sekilde yaricak wris. guclu bir atak bu sistem girene kadar bilemeyiz. kaybetme umudunu
-
olcak olcak. bi sekilde yaricak wris. guclu bir atak bu sistem girene kadar bilemeyiz. kaybetme umudunu
Şu anki görüntüde

Son 72’ye kadar takibe devam. Sonrasında sistem günü radara bakar payımıza düşeni izleriz.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Valla dp hesapladım konum şuan -1 derece ama yagışsızlık...

-