İstanbul Meteorolojik Hava Durumu

• GFS’de önemli senaryolar var. 1 Ocak değişime açık. Bazı senaryolar DEK yağışlarını batıya doğru kaydırırken bazı senaryolarda ise bir önceki sayfada bahsettiğim oluşum çok iyi bir konumda.

sadece BEŞİKTAŞ 🦅

• GFS’de önemli senaryolar var. 1 Ocak değişime açık. Bazı senaryolar DEK yağışlarını batıya doğru kaydırırken bazı senaryolarda ise bir önceki sayfada bahsettiğim oluşum çok iyi bir konumda.

sadece BEŞİKTAŞ 🦅

• Senaryolardan seçmece

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
    The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

sadece BEŞİKTAŞ 🦅

• Aladın modeli perşembe günü istanbula kar vermiş özellikle anadolu yakasına gök gürültülü ama kısa süre

Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen ibrahim13 (29 Aralık 2025 19:38).

• Athena 'nın paylaştığı sınırlı alan modeli BOLAM gibi gelirse, 1 Ocak öğle saatlerinden sonra avrupa yakası kuzeyi ve anadolu yakasında yer yer 2-8 cm kar örtüsü olur.

sadece BEŞİKTAŞ 🦅

• Resmi Gönderi

Athena 'nın paylaştığı sınırlı alan modeli BOLAM gibi gelirse, 1 Ocak öğle saatlerinden sonra avrupa yakası kuzeyi ve anadolu yakasında yer yer 2-8 cm kar örtüsü olur.

marmaranin guneyi nasil olur ?

• marmaranin guneyi nasil olur ?

Bursa Balıkesir güneyi 5-10 cm gibi duruyor abi. Yükseltiye göre değişiklik gösterir tabiiki Uludağ etekleri 15-20 cm görürken sahiller 5 cm sınırını aşamayadabilir.

Ben İstanbul'u zor anlıyorum abi sen daha doğru bir yorum çıkarırsın bölge için :)

sadece BEŞİKTAŞ 🦅

• Resmi Gönderi

Bursa Balıkesir güneyi 5-10 cm gibi duruyor abi. Yükseltiye göre değişiklik gösterir tabiiki Uludağ etekleri 15-20 cm görürken sahiller 5 cm sınırını aşamayadabilir.

Ben İstanbul'u zor anlıyorum abi sen daha doğru bir yorum çıkarırsın bölge için :)

hayir oyle degil herkesin yorumu farklidir anlamlidir. surekli baktigimiz icin gozden kacar. kritik cok onemli.